Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pardon buna dağıtım aş nasıl izin veriyor? yani herkes indeksini götürüp bir de yarisi hatta üçte biri kadar beyan ederse zarar etmez mi kurum? tamam ileride alır parasını ama suistimale açık değil mi?
Öncelikle Sayın bulzaf bunun iki çözümü var ya TEDAŞ,MEDAŞ vs bulunduğunuz bölgede hangi Elektrik dağıtım AŞ varsa bir dilekçe verip sayacınızı dışarı aldırtabilirsiniz.
-İkinci yöntem ise istediğiniz zaman sayacınızın değerini okuyup TEDAŞ a giderek borcunuzu ödeyebilirsiniz.
Sayın electrics;
Öyle bir durum söz konusu olamaz. Çünkü en son okunduğu tarihe ait endeks kurumda kayıtlıdır.
Ben Tedaş çalışanıyım.İki yol var . Birincisi Bağlı bulunduğunuz Elektrik kurumuna dilekçe ile başvurup sayacınızı okunacak bir yere taşımanız (Bu doğru olanı).Böylece endeksininz hem endeksörle okunup normal yoldan tahakkuk yapılır.İkincisi sayacınızın endeksini kendiniz okuyarak tahakkuk servisine bilgi vermeniz.Buradan doğacak herhangi bir hatalı okuma yanlışlığı tamamıyla kendi aleyhinize olacaktır, dolaysıyla endeksi alırken dikkatli olmanız gerekli. Karar size ait.