ansez
Üye
ben 3 gün önce radyoda dinledim yüz küsür lira fiyatı enerjiden %25 e varan tasarruf bakanlık onaylı diyordu ama hangi bakanlık onaylamış onu belirtmiyor, belki de sağlığa hiçbir zararı yoktur diye sağlık bakanlığından onay almışlardır her neyse ben merak ettim verilen numarayı aradım bir bayan çıktı hatlar çok yoğundu herhalde aşırı talepten ki benden numaramı istedi ve biz size dönelim dedi.bir gün sonra yine bir bayan beni aradı ve direk cihazın satışına yönelik konuşmalar yapmaya başladı bende cihazın reklamından bahsettim gerçekten %25 tasarruf yapıyor mu? diye sordum cevabı şüphesiz evetti bende reklamdaki sunucu aynı zamanda elektrik dehası olan arkadaşın yayın esnasında sarfettiği sözleri tekrarladım diyordu ki; "cep telefonu 5 v ile sarj oluyor biz 220 prize takıyoruz 5v u ihtiyaç için kullanıyoruz 115v u israf ediyoruz bu cihaz işte bunu engelliyor" bayan arkadaş doğruladı ve bununla ilgili bakanlık onay belgelerinin olduğunu söyledi ben bu kanuya vakıf olmadıklarını belirtim ve yanlış tanıtım yaptıklarını söyledim ve bakanlığın bu olaya belge vermeyeceğini tahmin ettiğimi varsa böyle bir belgenin tarafıma bir faks yada mail ile ulaştırmalarının mümkün olup olmadığını sordum ve yetkili mühendislerinin benimle diyaloğa geçeceğini onay belgesininde tarafıma iletileceğini söyledi konuşmamız sona erdi. ve hala bekliyorum