Ne alakasi var o zaman her cihaza ayri priz cekelim bu bejim bahsettigim oda seklindedir sigorta kutusunda kactane oda varsa ona gore aydinlatma ve priz ayirirsin ona gire hesap yapip sigirta sayisini ve gucunu cikartirsin mantik oyledir sigorta kutusundan odanin icindeki buata tek linye gelir ordan dagitim yaparsin oyle her cihaza ayri linye cekemezsin sen mesela suan oturdugun dairenin elektrik tesisatini bi incele istersen
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayrica butun gucu hesapladik mesela 25 amper cikti sigortayi bitane koyduk 32 amper dairede bisorun oldu yani 32a sigortayi actirmayacak bi sorun o zaman onumu bekliyecez sigorta acmadi yada niye acmadi diye senin soyledigin hakikaten gülünç
Valla alp arkadasim yanlis anlasilmasin 10 senedir vardiya ustaligi yapiyorum meslek lisesi elektrik mezunuyum kendi oturdugum daireyi haliyle kendim yaptim ve 15 sene oldu allaha sukur bir ariza olmadi yani bu islerde teori ile uygulama cok farklidir...ben uygulayan birisi olarak yaziyorum...diger arkadaslarda saygi duyuyorum belki teorileri saglamdir eyvallah. .