ceylanny
Üye
Herkese selam arkadaşlar sorum başlıkda oldugu gibi elektrik zabitliği yapan yada bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba M.Y.O. mezunları ve Mühendisler zabitlik yapabiliryor.Yakın zamanda mezun olucam bu alanda çalışmak istiyorum ve bunun için dönem sonu stajımı limanda yapmayı düşünüyorum ama bölüm hocama danışdıgımda bu alanda iş bulmanın sıkıntılı olcagı gibi diger sektörlerden mahrum kalabilcegimi söyledi(Kendimi egitme bakımından) bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim önümüzdeki haftanın sonuna kadar zamanım var Bu konu dışında gemi elektriği hakkında bilgi sahibi arkadaşlar varsa işin işleyişi hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.Teşekkürler
merhaba bedoo elektrik zabiti elektrik elektronik tüm işlerden sorumlu olursun bununla beraber acil makina arızalarında yardımcı olman istenecektir işin ozü gemideki olan stresi heryerde göremezsin dünya klasmanında ikinci en zor meslek olduğu söylenir ki bu kesin ayrıca meslek olarak elektronik işinide bilmeliisin ben dnz. mesleğinde yaklaşık 17 senemi verdim arzu ederseniz daha ayrıntılı konuşmak istersen tlf. numaramı vereyim 05315181929 yalçın ceylan ararsan bir yerlerde buluşup neyi nasıl yapabileceğini anlatabilirim çükü gemide çalışa bilmen için yeterlilik belgesi almalısın bununla beraber uluslararası dnz.birlğinin( imo) istediği belgeler var bunlarıda alman gerekiyor aynı zamanda piyasada ş ..iz çok üç kağıtçın eline düşersen kandırırlar seni istersen ara herşeyi anlatabilirim hoşca kal kolay gelsin