hocam sen sonunda evi değiştirecen bak %95 bu yazım burada kalsın, değiştirdiğinde alıntı yapcam
Ya evde sorun yoksa
bence olmaz hocam, takıntı yapmışsın, sonunda o evi değiştircen benceHocam, neden değiştireyim, sorduğum soruya göre ya da tavsiyelerinize göre olmaz mı bu iş?
Var.
bence olmaz hocam, takıntı yapmışsın, sonunda o evi değiştircen bence
hocam yanlış anlama, bu tür şeyler bence bir rahatsızlıktır, en yakın rahatsızlık ise Obsesif Kompülsif Bozukluk denebilir, bu rahatsızlık herkeste olabilir, bir aralar bende de vardı, garip bir şekilde sürekli akşam yatarken kendimi kontrol edemiyecek şekilde Elektrik fişlerini vs çıkardığımdan, muslukları kapattığımdan emin olma rahatsızlığı vardı, bu şeyleri yatmadan önce bir kaç kez tekrarlardım, şimdi iyi durumda bir kez kontrol ediyom tamam, beyni kontrol etmeyle alakalı aslında çözümüHocam, neden değiştireyim, sorduğum soruya göre ya da tavsiyelerinize göre olmaz mı bu iş?
Var.
bence olmaz hocam, takıntı yapmışsın, sonunda o evi değiştircen bence
hocam yanlış anlama, bu tür şeyler bence bir rahatsızlıktır, en yakın rahatsızlık ise Obsesif Kompülsif Bozukluk denebilir, bu rahatsızlık herkeste olabilir, bir aralar bende de vardı, garip bir şekilde sürekli akşam yatarken kendimi kontrol edemiyecek şekilde Elektrik fişlerini vs çıkardığımdan, muslukları kapattığımdan emin olma rahatsızlığı vardı, bu şeyleri yatmadan önce bir kaç kez tekrarlardım, şimdi iyi durumda bir kez kontrol ediyom tamam, beyni kontrol etmeyle alakalı aslında çözümü
endişeden uzak tamamiyle beynine komut vermen gerek, yani beyin seni kontrol etmemeli, çok düşünmemelisin
hocam yanlış anlama, bu tür şeyler bence bir rahatsızlıktır, en yakın rahatsızlık ise Obsesif Kompülsif Bozukluk denebilir, bu rahatsızlık herkeste olabilir, bir aralar bende de vardı, garip bir şekilde sürekli akşam yatarken kendimi kontrol edemiyecek şekilde Elektrik fişlerini vs çıkardığımdan, muslukları kapattığımdan emin olma rahatsızlığı vardı, bu şeyleri yatmadan önce bir kaç kez tekrarlardım, şimdi iyi durumda bir kez kontrol ediyom tamam, beyni kontrol etmeyle alakalı aslında çözümü
endişeden uzak tamamiyle beynine komut vermen gerek, yani beyin seni kontrol etmemeli, çok düşünmemelisin