yolgezer74
Katılımcı Üye
zaten ic isidan cok isitici parcanin isisini kontrol etmek istediginizi dusunuyorum brn. netimyavas dosya insin cevap vermeye calisacagim.
Çok teşekkürler. Benim için bu parçayı bağlama ve çalıştırma önemli. Gram bu işlerden anlamadığım için buraya sordum. İyiki sormuşumzaten ic isidan cok isitici parcanin isisini kontrol etmek istediginizi dusunuyorum brn. netimyavas dosya insin cevap vermeye calisacagim.
Yardımınız için teşekkürler.oyle de tam da cins makine
datasinin sonunda baglanti semasi verilmis. besleme, Sigorta ve termocupl baglantilari var. bu hatlari cekmelisiniz.
anladigim kadari ile 4 ve 5 isiticiya giden hatlar, bilemiyorum. bu makineyi daha once kullanmis birisi size daha cokk yardimci olur
Bu olmaz istediğimn gibi kendi ocağın ısısın değiştirmiyor senin belirlediğin dereceye getirince röleyi tetikliyor.http://www.enda.com.tr/TR/Urunler/Urunler.aspx?UrunID=209
Bu linkin sağ üst tarafında kullanma klavuzu var. İçinde bağlantı resimleri var.
http://www.enda.com.tr/Images/Dosyalar/2404131058_EPC 4420 T.zip
Bu da kullanma klavuzunu indirme linki. Çalışmazsa direk siteden de indirebilirsiniz.
Not: 6 sayfa
Kuluçka makinası yapmayacağım. Ocağın sıcaklığını 80-90 belkide 100 ve üzeri derecelere çıkarabilirim. Benim istediğim ocağın sıcaklığını, belirli bir saat aralığında sabit şekilde kendiliğinden düşürmek.+/- 1 ayar yapmak istediğine göre tahminim kuluçka makinasında kullanıcaksın ?
endanın kontak çıkışı 2A ocağı çalıştırmak için kontak çıkışına röle bağlamak zorundasın ocağın Wattına göre
Ocak benim belirlediğim sıcaklığa ulaştığında kapanıyor. Belirlediğim sıcaklığın aşağısına indiğinde tekrar çalışıyor. Kısacası benim istediğim gibi. Eğer ocağı 80 dereceye ayarladıysam 80 dereceye geldiğinde ocağı kapatıyor. 80 dereceden aşağı bir değere iner ise tekrar ocağı çalıştıryor.Bu olmaz istediğimn gibi kendi ocağın ısısın değiştirmiyor senin belirlediğin dereceye getirince röleyi tetikliyor.