İçinde 18650 pil olan standar bı elektro şok var bu elektro şoku nasıl güçlendiririm
https://m.n11.com/1101-sarjli-bekci...fuNXVGosReokfh9rH5-JaAoHkhm8-fAQaArEpEALw_wcB
Cihaz bu birkaç basit modifiyeli hali var bende
Devre şeması ile atabilirsiniz mükemmel olur
Linki yanlış atmış olabilirim ama bu tip bı elektro şok bunu nasıl guclendirebilirim acaba şuan kaç volt bilmiyorum ama baya güçlü daha güçlü olsa iyi olur aslındaYazdiklarinizla verdiginiz link uyusmuyor. Bi cek etmenizde yarar var.
videodaki ile içi aynı cihazın sadece 18650 pil ve şarj devresi taktımYazdiklarinizla verdiginiz link uyusmuyor. Bi cek etmenizde yarar var.
o cihazlar güçlenmez, üzerinde değişiklik yapamazsın.Linki yanlış atmış olabilirim ama bu tip bı elektro şok bunu nasıl guclendirebilirim acaba şuan kaç volt bilmiyorum ama baya güçlü daha güçlü olsa iyi olur aslında
videodaki ile içi aynı cihazın sadece 18650 pil ve şarj devresi taktım
Tikla
Usta şimdi şöyle bir düz mantık yapsak bu elektro şoktan iki tane var bende bunun güç üreten kısımları birleştirsek ne olur ben bu işlerde acemiyim elimizde patlamasindao cihazlar güçlenmez, üzerinde değişiklik yapamazsın.
bak burada daha değişik olanı var
https://danyk.cz/3f_vyb_en.html ve uygun arama yapmalısın
https://www.google.com/search?q=elektroşok+devresi&rlz=1C2GKLC_enTR994TR999&sxsrf=APq-WBulqOvpUJg5v1xKZ5WFFv76kwKMPA:1649345541615&source=hp&ei=BQRPYqvPIv6Txc8P6dGC4Aw&iflsig=AHkkrS4AAAAAYk8SFaO6aKtQGqbJt2HbsonrcntNubOt&oq=&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYADIHCCMQ6gIQJzIHCC4Q6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJ1AAWABgsBVoAXAAeACAAQCIAQCSAQCYAQCwAQo&sclient=gws-wiz
bazen 2+2 = 4 etmeyebilir. ben çinden hazır devreyi getirdim ve ilk önce kendi üzerimde denedim yeterince can acıtıyor. sen de kendi üzerinde dene daha güçlüsüne ihtiyaç duymayacaksın. yapmak istediğin şeyin içeriğini açıklarsan uygun açıklamaları alabilirsin.Usta şimdi şöyle bir düz mantık yapsak bu elektro şoktan iki tane var bende bunun güç üreten kısımları birleştirsek ne olur ben bu işlerde acemiyim elimizde patlamasinda
Attığınız linkleride inceliyorum olmazsa baştan yaparım devreyi
Ben kendi üzerimde denemeye korkorim çünkü pil değiştiğinden beri aşırı güçlü zaten bikere kapattıktan sonra ucuna değdim elimde yara yaptı normal halini hiç hiç deneyemem yemez yani ama ben bu konuyu çok araştıracağım büyük ihtimal devreyi baştan yaparım ama bu cihazın voltunu ölçmenin kolay yolu yokmudur yani multimetre olcmezbazen 2+2 = 4 etmeyebilir. ben çinden hazır devreyi getirdim ve ilk önce kendi üzerimde denedim yeterince can acıtıyor. sen de kendi üzerinde dene daha güçlüsüne ihtiyaç duymayacaksın. yapmak istediğin şeyin içeriğini açıklarsan uygun açıklamaları alabilirsin.
Linki yanlış atmış olabilirim ama bu tip bı elektro şok bunu nasıl guclendirebilirim acaba şuan kaç volt bilmiyorum ama baya güçlü daha güçlü olsa iyi olur aslında
videodaki ile içi aynı cihazın sadece 18650 pil ve şarj devresi taktım
Tikla
yaklaşık 40 bin voltBen kendi üzerimde denemeye korkorim çünkü pil değiştiğinden beri aşırı güçlü zaten bikere kapattıktan sonra ucuna değdim elimde yara yaptı normal halini hiç hiç deneyemem yemez yani ama ben bu konuyu çok araştıracağım büyük ihtimal devreyi baştan yaparım ama bu cihazın voltunu ölçmenin kolay yolu yokmudur yani multimetre olcmez