Analizimi adım adım yapmak istiyorum. Önce mevcut durumda mekanik balastlı 4x18 armatürüm var ve 2 adet 40W'lık balastla lambalar yanıyor. Balastın enerji sınıfının B2 veya C olabileceğini düşündüğümde ve enerji sınıflarına göre düzenlenen tablodan 18 W lamba için balast kaybıyla birlikte güç değerlerini aldığımda; 4*24-4*26 96-104 arasında bir güç şebekeden çekilmektedir. Buda Ortalama 100 W olarak alınabilir. Bir başka yerde de 4x18 armatürün çektiği gücü 92 W olarak alınmış. Hangi değeri alarak işe başlamak gerekir??
bildigim kadari ile yeni ihalelerde 300 yatagın üstündeki tüm hastanelerde DALI BALAST zorunluluğu var
Bu fiyatlar liste fiyatları. Dolayısıyla fiyatlar yüksek. Liste iskonto oranları hangi civarda? ve bu modeller birbirinin dengi mi?.
bu modellerden tridonic olan diğerlerinden daha üstündür. diğerleriyle denk modeli sorarsanız PC 3/4x18 T8 TOP sl ürününü değerlendirmelisiniz. PRO modelin piyasada dengi yoktur.
Vermiş olduğunuz tridonic ürünün 2'si arasındaki fark nedir?
Birde yukarıda belirttiğim markalar ve modeller için;
4 lamba çalıştıran Elektronik balastlar, lambalardan biri arızalandığında veya ömrü dolduğunda sadece 1 tane lambayı mı devre dışı bırakır yoksa tüm lambaları mı devre dışı bırakır?
Tridonic PRO model ısıya daha dayanıklıdır, 100.000 saat beklenen ömür sunar. akıllı voltaj koruma özelliği ile şebeke düzensizliği olduğunda lambayı yakıp söndürerek kullanıcıyı uyarır ve arızaların önüne geçilir.
TOP model ise piyasadaki tüm diğer marka ve model balastlar gibi 50.000 saat ömürlüdür.
Piyasada benim bildiğim tüm 4 lamba çalıştıran balastta bir lamba arızalanınca hepsi söner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?