AcemiDevre
Üye
Öncelikle merhaba ben baştan söylemeliyim benim Elektronik devreler konusunda hiç bir altyapım yok ama günlerdir arastiripta bulamadığım bir konu var ve bu konu hakkında sizlerin bilgisinden faydalanmak istiyorum konuya geçecek olursak
Malzemeler:
1adet motor 220volt 0.30 amp
1 adet lamba 220 volt 30 watt
Ve 1 adet ısıtıcı rezistan 1800watt
Sorum: bu elemanlararın şebeke hattındaki dalgalanmalarda yanmamaları için ev yapımı bir devre yapmak istiyorum ama internet ortaminda hic bir yerde bilgi bulamiyorum örneğin bu devreye kondansatör kapasite vs vs hangi tip direnç hangisini kullanmaliyim 1k 10k 100k 1m 10m bir ton direnç var ama bunların hesabını yapacağım hiç bir bilgi yok. rica ediyorum sizden yardımlarınızı bekliyorum
Malzemeler:
1adet motor 220volt 0.30 amp
1 adet lamba 220 volt 30 watt
Ve 1 adet ısıtıcı rezistan 1800watt
Sorum: bu elemanlararın şebeke hattındaki dalgalanmalarda yanmamaları için ev yapımı bir devre yapmak istiyorum ama internet ortaminda hic bir yerde bilgi bulamiyorum örneğin bu devreye kondansatör kapasite vs vs hangi tip direnç hangisini kullanmaliyim 1k 10k 100k 1m 10m bir ton direnç var ama bunların hesabını yapacağım hiç bir bilgi yok. rica ediyorum sizden yardımlarınızı bekliyorum