athenamsx
Üye
Bunların yanıtını vermek zorunda değilim. Fakat çok fazla öğrenci olup böyle her gördüğünü alıp sonra profesyonel olarak bu işe başlamayan gördüm.şu anda ne iş yapıyorsunuz? sonuç nedir? öğrencilik bitti herhalde
Ayrıca sökülen parçanın nesi varmış? Ölçersin bakarsın sağlamsa kullanırsın. Araba alırken kullanılmış diye almayalım o zaman? Herkes sıfır araç kullansın. Hepsi bir yana bu sadece benim görüşüm belirttiğim üzere bilmem dikkatli okudunuz mu? Sonuna da "Tercih senin" yazmışım. Yetmezse yazı boyutunu büyültebilirim? Siz kaç senedir bu işin içindesiniz diye kimseye soruyor muyum ben?
Benzer yanıtı vermişiz ama yook. Herkes doğduğu andan itibaren profesyonel mühendis çıkmalı. Hemen okul biter bitmez gidip atomu parçalamak için hassas devrelerle uğraşıp faydalı olmalı. Direnç seçerken ohm'un milyonda biri değeri seçip devreye eklemeli. Arkadaş demiş ki yeni başlıyorum kendimi geliştirmek için bunlar gerekli mi? Soru bu kadar basit ama nedense Einstein' ı işe alır gibi muameleler yapılmışDoların hâli ortada bukadar abartılacak birşey yok bu arkadaş bir yaz bile çalışacak olsa ben ona birsuru şey soylerim şunu al bunu al diye en son kompanent al derim herturlu kompanentin olsa güzel bir havyan olmasa ne işe yarar o kompanent .tabiki hiç kompanent alma demiyorum önce güzel bir multimetre sonra güzel bir havya ts100 benzeri sonra kapasite metre sonra tornavida takımı sonra pense takimi bu iş böyle gider bu bir öğrenci olsa yazın çalışsa bu arkadaş enfazla 3-4 bin TL biriktirir bu parayı harcamasına ailesi ne der bilinmez bu kadar para verecek olsa da malzemeyi en sona atmak gerekir bence Elektronik pahalı bir hobidir masrafı çoktur çok uğraş çok emek ister çok vakit ister ama zevki de çoktur aslında bu arkadaş nekadar para yaptıracağını ve ne yapmak istediğini söylese bizde ona göre akıl verelim
Son düzenleme: