Ben o tür bir yanıta rastlamadım. Ancak sadece aküden beslendiği zaman da aynı sorun oluyorsa bu durumun açıklaması daha farklıdır.Hafızam beni yanıltmıyorsa online ups kullanıp sadece aküden beslenip yine sorun devam ediyor diye yazıldığını hatırlıyorum bu tür konuların birinde. Bu durumda şebeke iptal edildiğine göre pc de başka yerde düzgün çalıştığına göre...sonra alay ediyorum diye düşünülüyor...
Bir apartmanda bir komşunun tüm cihazlarının nötr hattı vardır. Bu nötr hattı genellikle aynı katta bulunan bir dağıtım buatına bağlanmaktadır.Komşu TV etkilemiştir
Konu başlığını açan; her soruya farklı yanıt veriyor.
Konuya verilen yanıtlar la konu anlaşılmaz yerlere gidiyor.
Teknoloji açıklayacağım diye sayfa dolusu yanıt yazmak nedir?
Okudum; hiçbir şey anlamadım alakasız alakasız mevzular.
Yanıt yazanlar da yardımcı olmak amacıyla her soruya farklı yanıt veriyor.
Sorulan sorudan, verilen yanıtlar dan bir sonuç çıkmaz .
Nokta
Bu olaya LINE to LINE denilmektedir.
Nötr hattı da bir line olduğu için günümüzde bu hatta oluşan gürültüler hem nötr-nötr hem de Nötr-toprak arasını ele almaktadır.
Konunun dağılmasının benim için önemi yoktur. Zaten konu sahibinin anlattıklarımızı anlaması da beklenemez. Arkadaşın beklentisi böyle bir sorunun çözümü için basit öneri istemekten başka bir şey değildir.
Benim önerim ise biraz daha ciddi ama bir o kadar da pahalı sayılabilecek bir öneridir.
Bahsi geçen filtrelerin ortalama fiyatları 10$ ila 100$ arasıdır. Marka veya tipine göre değişir. Ancak uygun güçte ve kalitede bir izolasyon trafosu sanırım çok da ucuz olmayacaktır.
https://www.otomasyonmalzemesi.com/urun/220-220-volt-1000-va-izolasyon-trafosu
Bu trafo sadece fiyat kıstası için örnek olarak sunulmuş olup, bu amaca uygun değildir. En azından çift ankuşlu olan tiplerden olmalıdır.