arakadaşlar pic öğrenmeyi çok istiyorum ama sade ve anlaşılır bir dille anlatan bir kitab arıyorum (biliyormusunuz) yani anlaması kolay olacak özünü sözünü anlatacak bir bir kitab arıyorum piyasada o kadar çok kitab varki bir çoğu çok karmaşık anlamsı çok zor sizin bildiğini bir kitab varsa adını yazarsanız sevinirim.arkadaşlar e-kitab olmasın normal basın kitabı arıyorum.şimdiden teşekkürler.
bende pıce baslayalı ortalama 1,5 ay oldu suan kendi basıt programlarımı yazabiliyorum bende cok arastırdım pıc dillerini, kolaylıklarını zorluklarını, ama önce bu iş için
Elektronik bilgisi bın.-hex-decimal sayı sistemlerini iyi bilmek gerekiyor benim sana tafsiyem
1.önce sayı sistemlerini iyice ögren
2.yapmak istedin devrelerin veya projelerinin nelere yönelik olucaklarına iyi karar ver
3.mikra denetleyicilerin ve mikra işşlemcilerinin mantıklarını ögren
4.pıc dillerine gelince ben ilk assbly ile baslamaya kararvermiştim ama kafayı yedim sonrasında pıc basıc pro ile basladım tabu bu konud bana yardımcı olan cok sitemizden degerli bi ustam ( fabrisio ) da bana yol gösterdi sonrası geldi
pıc dilinde herkes bildigi dili önerir en güzel baslama yöntemi basıt örnekleri incelemek ve onun üzerinde deişikler yaparak deişen durumu görmek
kitaba gelince ben assmbly kitabı aldın pıc basıc pro kitabıda aldım acıkcası tam manasında anlayamadım ama örnekler calıstıgında ortaya bişeyler cıkıyor
belki bi tafsiye deil ama dediklerimi denemekte bişey kaybetmessin
basarılar diliyorum...