En iyi Mühendislik Sizce Hangisi?

Arkadaşların tepkisine anlam veremedim.Populist mi yaklaşmak gerekiyor.Ben de elektrik-elektronik müh. Anketten bu mesleğin çıkacağını sarı çizmeli Mehmet Ağa da bilir.Site Elektrik-Elektronik-Otomasyon ağırlıklı olduğuna göre daha başka ne sonuç beklenebilirdi.Arkadaş inşaat demiş direk -pop'lar havada uçuyor.Derdim pop da değil.Üzüldüğüm nokta arkamızdan o kadar genç-dinamik müh. geliyor diye sevineceğiz derken at gözlüklülere takılıyoruz.
Artık atın semeri,gözlüğü de biraz yönetici vasıflı cümleler kurun.Benim babam senin babanı döver felsfesiyle bi arpa boyu ilerleyemeyiz.
Saygılarımla.
(Not:Hala okuyup da üslubuna dikkat etmeyen arkadaşları kınıyorum.Bari hiç olmazsa o özelliğiniz olsun)
 
Ankette ismi yok ama bence insan neslinin devamı için önemli bir mühendislik dalı Gıda mühendisliği çünki yaşanan kuraklık ve yavaş yavaş tükenen gıda ürünleri önemli insanlar için vede bunun yanında tahıl başta gelen gıda çeşitlerinden vede buna paralel olarakta Ziraat mühendisligi önemlidir bence
 
ismi kontrolkalemi olan bir sitede elbetteki elektrik-elektronik açık ara şampiyon olacaktır. sitenin adı t-cetveli falan olsaydı heralde makine mühendisliği falan lider olurdu .. :)
 
katılıyorum sayın mustafa elektrik elektroniğin şampiyon olması gayet doğal.
saygılar
 
Bir elektrik-elektronik mühendisi olarak kesinlikle emin olduğum şey en iyi mühendisliğin makina mühendisliği olmadığıdır.Elektrik,elektronik ya da diğer bir mühendis olarak teori ve pratiği birleştirebiliyorsan bence hepsi de iyidir.Bir de bir sektöre,branşa eğilmek gerekli.
 
bence elektrık muh dunya her gecen gelısmekte bılıyorsunuz elektrık olmazsa yasam olmaz herseyın baslangıcı elektrık oldugna gore bence en ıyı muhendıslıklerden bırı elektrık.dıger seceneklerı ısaretlerken arkadaslar luften o meslegı elektrıkle karsılastırın ustlugunu elektrıgın gucu baska...saygılarımla
 
Ben şimdi gördüm bu anketi ve endüstri mühendisliği dedim.
Müdürüme de hep takılırdım,efendim 50-60 puan daha az alıp,endüstri mühendisi olamadınız mı diye :D
Daha temiz işler,daha rahat bir çalışma ortamı,daha iyi maaşlar.
 
elektrik elektronik mühendisliği derdim zaten o bölümü bitirdim ve o bölümdede mühendis olmayı çok istedim ve hâla bu yolda çabalıyorum.
 
Muhendis olunca hersey bitmiyo malesef muh olupda biseyden anlamyan cok insan mevcut ulkemizde giderek egtim seviyesi cok dusmekte asri bide rahatlik verilmekte ogrencililere uniyi kazanipda okumaya gidenlerin sayisi %30 civarinda gerisi hikaye bence sirf diplama ve unvan almak icin gitmekteler benim dusuncelerim bunlar sayin arkadaslar
 
ben end-elektornik arkadasıma katılıyorum fakat türkiye şartları bunu gerektiriyor yani böyle olmak gerekiyor.türkiyede kaç yerde gerçek mühendis çalışıyor Allah aşkına bir elin kaç parmağı kadar eder.?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,925
Mesajlar
921,734
Kullanıcılar
451,093
Son üye
Mustii54

Yeni konular

Geri
Üst