ENDA E100 HIZ KONTROL YARDIM

Katılım
28 Tem 2008
Mesajlar
311
Puanları
1
Arkadaslar hız kontrolü bagladım e34 hatası veriyor cıkış ucları sökük oldugu halde. Parametreleri ayarlıyorum ama olmadı, acıkcası harici potansiye metre baglıycam ve ileri geri calısıcak kullanma kılavuzu var ama basit olarak anlata bilicek arkadasım varsa sevinirim saygılar.
 
Son düzenleme:
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
motor cıkış ucları kısa devreli hatası cihazdan söküyorum e 34 hatasını yine veriyor.cihaz 1,5kw
 
cihaz sıfır mı? ben osiloskopla çıkış modüllerini ölçmenizi öneriyorum çünkü motor uçları boştayken de uyarı verebilir ama oda motor direncini göremediği içindir ama onun uyarısı farklı olur siz çıkış modüllerini bir ölçün yinede...
 
peki bu cihazı fabrika ayarlarına nasıl getirebiliriz enda cok cins bir cihaz hermarkasının degişik bir parametresi var , kullanma kılavuzunda fabrika ayarları göstermiyor yardımcı olursanız sevinirim.cıkıslar normal programda sorun var.
 
biraz fazla soru soruyorum ama tam yardımcı olmak istiyorum model zeybek modelimi?
 
potu H O L uclarına baglıyacaksınız.p24 parametresine bakınız. a01 sıfır dır orayı 2 yapın potu aktif yapmış olursunuz.
 
cihazı endaya gönderin fabrika ayarına gırsenız dahi aynı hatayı tekrarlar
 
öncelikle enda her türlü şekilde karşına çıkabilir.Eğer herhangi bir problem yaşamış ve bunun çözümünü endanın profesyonel ekibi dahi çözememişse işte ozaman hayatından çıkarabilirsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,170
Mesajlar
923,886
Kullanıcılar
451,519
Son üye
bhko

Yeni konular

Geri
Üst