Enerji Analizörü İle Sayaç Arasındaki Fark

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan renaksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sorunumuz ges analizörünün bağlantı yerinin hatalı olmasıymış. ges ve kopanzasyon rölelerini kapattığımızda giriş panolarının analizörleri ile sayacı tutturmayı başardık.
Sizin sorununuz farklıymış ama ben yine de yazayım, bazen analizör ve sayaçların birbirinden farklı ölçüm yapmasının sebebi; analizör ve sayaca, akım trafolarının farklı çekirdeklerinden bağlantı yapılması olabiliyor.

Algılama hatası olabiliyor. Yaptığım bir ölçümde portatif el analizörü ile ölçtügumde 25 kvar enduktif gözlemlerken şebeke analizörü Pano tipi 25 kvar kapasitif gösteriyordu. Yük akım değerleri de 90-100 amper civarındaydı. Aktif yüklerde de saçmaladıgini gördüm pano tipi analizörün.
Üstat tam da dediğiniz gibi portatif bır el analizörü arıyorum. Tavsiyeniz olur mu

Üstat tam da dediğiniz gibi portatif bır el analizörü arıyorum. Tavsiyeniz olur mu

Evet fiyat ve performans olarak bence en iyisi HIOKI 3286-20 modeli monofaze ölçüm yapıyor fakat 3 fazı ayrı ayrı ölçebilirsin özellikleri Akım ve gerilim harmonikleri (20. harmoniğe kadar) faz yönü sırası ,aktif güç , reaktif güç, görünür güç, faz açısı, kaçak akım ,akım,gerilim , pik akımları ,kayıt özelliği , cosinüsfi değeri ve daha birçok özelliği var halen kulllanmaktayım. Bu özellikleri barındıran muadili cihazlar 250-300 bin tl civarı bu cihaz 1000-1500 dolar bandındaydı en son hatırladığım kadarıyla. İkinci elini bulabilirsen uygun fiyata alabilirsin. hioki.webp

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
133,386
Kullanıcılar
459,246
Son üye
mtuncturk

Yeni konular

Geri