Enerji koruma priziyle güç kaynağı ses sorunu

Kakaki

Üye
Herkese Merhaba.
Corsair VS450 modelli güç kaynağım var ve önceden topraksız prizde kullanıyordum, şimdi ise yeni yapılan bir binaya taşındığımız için ne güzel ki topraklı prizde kullanıyorum. Hazır topraklı priz bulmuşken yanına birde Tuncmatik 350 Joule enerji koruma prizi alayım dedim fakat bu prizle kullandığım zaman güç kaynağı ses yapıyor, normal direkt prize taktığımda ses yapmıyor.

Bu konu çok önemli olduğu için en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum, lütfen olabildiğince yardımcı olursanız sevinirim. :)

Kullandığın koruma prizi eğer triac kontrollü ise bu tip durumlar olabilir, bilmiyorum içini açıp kart resmini parçalar görülecek şekilde yayınlarsan bir fikir söyleyebiliriz sanırım.

ayrıca senin güç kaynağının zaten girişinde önlemler yeteri kadar alınmış. çünkü giriş gerilim 100VAC ile 265VAC arasında giriş kabul eder ve çıkış akımlarıda sınırlandırılmıştır ayrıca koruma prizi kullanmak saçma olur çünkü piriz daha aciz kalır...

Kullandığın koruma prizi eğer triac kontrollü ise bu tip durumlar olabilir, bilmiyorum içini açıp kart resmini parçalar görülecek şekilde yayınlarsan bir fikir söyleyebiliriz sanırım.

ayrıca senin güç kaynağının zaten girişinde önlemler yeteri kadar alınmış. çünkü giriş gerilim 100VAC ile 265VAC arasında giriş kabul eder ve çıkış akımlarıda sınırlandırılmıştır ayrıca koruma prizi kullanmak saçma olur çünkü piriz daha aciz kalır...
20160305_160332.jpg

Sizlerden halen cevaplarınızı beklemekteyim.

Resim istediniz yolladım ve halen cevap vermediniz

Biraz geç fırsatımız oldu. Resimden anladığım kadar kısa devre ve aşırı akıma karşı mekanik bir düzeni var. Sizin kullandığınız güç kaynağının onun yanında kıyaslanamayacak kadar mükemmel koruması var bu pirize ihtiyacı yok

Forum istatistikleri

Konular
129,712
Kullanıcılar
452,422
Son üye
emrecetinkule

Yeni konular

Geri