Eplan genel bakış sayfasında çapraz referans gösterme

aysene

Üye
Merhabalar,genel bakış sayfasında ekte gösterdiğim gibi bir kesinti noktasını başka bir sayfaya göndermek istiyorum fakat çapraz referans otomatik olarak gelmiyor ve görünmüyor bunu nasıl yapabilirim?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-10-04 081759.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-04 081759.png
    2.4 KB · Görüntüleme: 5
genel bakış sayfasından bunu yapamazsınız
1728025445460.png

peki bunu yapabilmemin bir yolu var mı? ekte paylaştığım gibi bir gösterim yapabilmek istiyorum

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-10-04 100851.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-04 100851.png
    65.1 KB · Görüntüleme: 5
yapı kutusu yerleştirdiğimde olmadı. daha detaylı bilgi verebilir misiniz lütfen

yapı kutusu yerleştirdiğimde olmadı. daha detaylı bilgi verebilir misiniz lütfen
Sayfa tipiniz genel bakış ise olmaz. Sayfa tipinizi 3 hata çevirmelisiniz. Yapı kutusu içine koyduğunuz kesinti noktasının karşıdaki noktası da aynı yapı içinde olmalı

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    20.1 KB · Görüntüleme: 4
  • Ekran Alıntısı-2.PNG
    Ekran Alıntısı-2.PNG
    15.5 KB · Görüntüleme: 5
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    11.6 KB · Görüntüleme: 3
Merhaba,
Kesinti noktası, yapı kutusu içine yerleştirildikten sonra karşılık gelen kesinti noktası ile eşleşmiyorsa sebebi "Tam CE" nin değişiyor olması olabilir.
Yapı kutusunun içine eklenen nesne o yapı kutusundan otomatik isim alır. Aldığı ismi görmek için özelliklerine girip "Tam CE" kısmına bakabilirsiniz. Eğer "Tam CE" ler aynı ise birbirleri ile eşleşeceklerdir.
peki bunu yapabilmemin bir yolu var mı? ekte paylaştığım gibi bir gösterim yapabilmek istiyorum
Görselde bağlantılar otomatik çekilmiş gibi gözüküyor. Bu sebeple sayfa tipi genel bakış olmasa gerek.
Bu tip bağlantı gösterimi için sayfa tipi olarak "Tek-hat" 'ı kullanmanı tavsiye ederim.

Forum istatistikleri

Konular
129,712
Kullanıcılar
452,421
Son üye
emir çukur

Yeni konular

Geri