Eplan p8 Programın Lisanslı olarak temin eden var mı? Lisanslı ile forumlardaki eplanlar arasındaki farklar nelerdir? Macro Symbol vb. ?
Çalıştığım firmada Cofaso nun rezilliklerinden sonra Eplan P8 için firmadan teklif aldık. Bizim işimizi görecek Professionel paketi 10.000 euro civarı bir fiyat çıktı. Bu fiyatın içinde 1 yıllık online servis imkanı da var. Neden online servis imkanından bahsettim çünki bu paketi aldığın taktirde Eplanın elindeki tüm sembol, makro ve malzeme listelerini ( tüm markalar için konuşuyorum ) ek bir ücret ödemeden sana veriyor. Ek olarak şunuda eklemeliyim eplan ile yaptığımız görüşmelerde 2015 yılı için programa Türkçe dil desteğinide ekliyeceklerini belirttiler gözümüz aydın yani.
Bu Fiyat gerçektende çok Biz otomasyon işi yapıyoruz ek olarak makina vb. işlerini Solid yada autocad ile çiziyorlar. Bizim firma bu rakamları veremez sanırım Türkçe Dil paketi güzel olur geç kalınmış bir şey tabi lisanslılar için.. Bizim gibilere çok bile inglizce..
Bir şey daha eklemek istiyorum bu konu ile ilgili iş yerinde Solid ve Autocad kullandığınızdan bahsetmişsiniz. Bu programların lisansları Eplan P8 den çok daha pahalı bildiğim kadarı ile
Çalıştığım firmada Cofaso nun rezilliklerinden sonra Eplan P8 için firmadan teklif aldık. Bizim işimizi görecek Professionel paketi 10.000 euro civarı bir fiyat çıktı. Bu fiyatın içinde 1 yıllık online servis imkanı da var. Neden online servis imkanından bahsettim çünki bu paketi aldığın taktirde Eplanın elindeki tüm sembol, makro ve malzeme listelerini ( tüm markalar için konuşuyorum ) ek bir ücret ödemeden sana veriyor. Ek olarak şunuda eklemeliyim eplan ile yaptığımız görüşmelerde 2015 yılı için programa Türkçe dil desteğinide ekliyeceklerini belirttiler gözümüz aydın yani.