sayın angaralım, siz "bu benim herif" diyen kadınlara yada hanımlara denk gelmedin.ADAM değil...
BEY... BEYEFENDİ..
sayın angaralım, siz "bu benim herif" diyen kadınlara yada hanımlara denk gelmedin.ADAM değil...
BEY... BEYEFENDİ..
Ben KOYLÜYÜM.sayın angaralım, siz "bu benim herif" diyen kadınlara yada hanımlara denk gelmedin.
Erkek adam havalı tüfek alır nişan kağıdına atış yapar.Sonra o tüfeğe dürbün takar.Nişan atış yapar.Bunda gez ayarı önemli.Bizimki salça tenekesini iki taraftan delip geçiyordu.Satış serbest dükkân mağaza faturası yeterli.Kurs görenlerin çoğu kız ve devlet destekli.Çok şey yazılabilir...Ben de farklı bir yorum yazdım!Erkek adam işine gelmeyince "bakariz" der ama zamani gelince bakmaz aklına bile gelmez.
Sizlerinde erkek adam neler yapar neler yapmaz orneklerinizi alalım.
erkek adam alır kızını poligona götürüp atış talimi yaptırır, havalı tüfekler oyuncak kategorisinde.Erkek adam havalı tüfek alır nişan kağıdına atış yapar.Sonra o tüfeğe dürbün takar.Nişan atış yapar.Bunda gez ayarı önemli.Bizimki salça tenekesini iki taraftan delip geçiyordu.Satış serbest dükkân mağaza faturası yeterli.Kurs görenlerin çoğu kız ve devlet destekli.Çok şey yazılabilir...Ben de farklı bir yorum yazdım!