Yani Arduino'dan C#'a veri yollayabiliyorsun, ama C# 'dan Arduino'ya veri yollama kısmında mı sorun var.bir sayıcı yazdım arduinoya input geldiğinde C# da sayıcının içeriğini görüyorum ama ben bunu c# da yazdığım textbox değeriyle karşılaştırmak istiyorum
Hocam Tcp kullanıyorum veri alabiliyorum char olarak sadece karakter gönderebiliyorum 999 sayı verisini nasıl göndericem arduinodan tekrar nasıl alıcam onu anlamadım serial port kullanmak istemiyorum bu veriyi sadece ethernetten yollayıp alabilmem lazım misal yapabilirseniz bana örnek arduinoya sayac yazın her input da sayacın içeriği 1 artıcak bunu C# dan görüyorum ama problem yaşadığım nokta C# da textbox a 0 ila 999 arasında bi değer yazıcam misal 10 yazıp c#dan butona bastık sayıcı iceriği 10 olunca çıkış vericek textboxdan kaç yazarsam sayac textboxdan gönderdiğim veriye eşitse veya büyükse herhangi bi pin çıkış vercek mesele bu cok uğraştım çok kafa yordum olmadı Allah rızası için yardım edinYani Arduino'dan C#'a veri yollayabiliyorsun, ama C# 'dan Arduino'ya veri yollama kısmında mı sorun var.
Öyleyse işin büyük kısmı zaten çözülmüş.
Bağlantı yı kurarken, dinleyen taraf, bağlantı isteğini gönderen taraflar hangileri. Bağlantı için TCP/UDP ne kullanıyorsun?
Bahsettiğim örneklere baktın mı?