Ev için iç tesisat

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jackosa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sizin tekrar proje çizdirip , onaylatıp üç fazlı beslemeye geçmeniz lazım . Bu kadar hayali tek faza yükleyemezsiniz .
Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim, bu kullanım alanları evde mevcut halde kullanılan durum. Ben de sizinle aynı düşünecede olup bu kullanım bu tesisatla olmaz sağlıklı değil diyerek iyileştirme yoluna gidiyorum. Apartman 20 dairelik, apartmana trifaze geliyor ama her daireye monofaze çekilmiş

Evet Erhan Bey farkındayım maalesef, buat girişlerini ağzına kadar sıva dolu belki tamamen yeni hatlar çekebilirim
Mevcut borulama ile çekebileceğinizi sanmıyorum. Yeni borulama en güzelidir ki bu kırım demektir. Bunu göze alıyorsanız zaten istediğiniz kadar linye atılabilir, sigorta sayısı (belki pano yeri değişerek) arttırılabilir.

Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim, bu kullanım alanları evde mevcut halde kullanılan durum. Ben de sizinle aynı düşünecede olup bu kullanım bu tesisatla olmaz sağlıklı değil diyerek iyileştirme yoluna gidiyorum. Apartman 20 dairelik, apartmana trifaze geliyor ama her daireye monofaze çekilmiş
Zaten bende dairelere üç faz çekilmesi konusunu bahsediyorum . Artık dairelerimiz bir enerji tüketim canavarı . 40 sene önce 2000 watt lık , hatta 9000 watt lık cihazlar yoktu . Bir süre sonra külliyetli yükleriniz aynı faza yüklendiğinde ve sigorta attığında sigorta mı büyütsem diye düşüneceksiniz Allah muhafaza .

Gelecekte nice mutlu anılar yaşamanızı dilerim.
Yeni yerinize hoş geldiniz.
Hayalinizdeki her şey burada olsun.
Yeni evinize taşınmanız kutlu olsun!

yeni-ev-alana-ev-hediyesi-ne-alinir.webp

Kolay gelsin Sağlıcakla ...

Yardım etmek isterdim sayaçtan itibaren sorunlar .
Arkadaşların yorumlarının önemi .
Binaya topraklama yapılması .

Topraklamanız kaçak akım rölesi video .

Birinci şahıs risk oranı çok fazla .
İkinci şahıs ilk şahısı kurtarması esnasında kakr sağlamsa atmış olacak .
Kakr atması sonucu ikinci şahıs kurtulmuş olacak .

Zaten bende dairelere üç faz çekilmesi konusunu bahsediyorum . Artık dairelerimiz bir enerji tüketim canavarı . 40 sene önce 2000 watt lık , hatta 9000 watt lık cihazlar yoktu . Bir süre sonra külliyetli yükleriniz aynı faza yüklendiğinde ve sigorta attığında sigorta mı büyütsem diye düşüneceksiniz Allah muhafaza .
Burada cevap aramak için gelen arkadaşların da kulağına küpe olsun, sigorta atıyor sigorta yetersiz diye sigrota büyütülmezi büyütülmesi teklif bile edilemez. Sigortanın doğru seçimi can ve mal güvenliği için önemli, sigortanız yetersiz geliyorsa tesisatınızı geliştirmelisiniz.
Cevaplarınız için teşekkürler

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri