lolman
Üye
eski bir binada oturuyorum . Kablolar 2.5 luk. Sigorta kutusundaki sigortalarda hep eski. Bir de sigortalardaki dağılımı değiştirmek istiyorum bu mümkün mü. Yani tek bir sigortaya yük binsin istemiyorum.
Dağılım şu şekilde.
-------------------------------------
Mutfak ve salon aynı sigorta üzerinde.
G20A sigorta üzerindeki cihazlar : 18 lik klima , 55 niç tv , 550w ses sistemi, Bilgisayar, Buzdolabı, Sebil, Bulaşık makinesi, 24 inç Tv ,Ketıl, Elektrikli ocak + Mikrodalga , salon ışıkları ve mutfak lambaları ve prizleri
---------------------------
B25 sigota üzerinde : Çamaşır makinesi ve 1450w fırın
16A sigorta üzerinde : Sadece 1 odanın lambası
C32 sigota üzerinde : 1 adet 12 lik klima, 1 adet 9luk klima , 2 ayrı odanın priz ve lambaları , banyo lamba ve prizleri
Diğer C32 sigorta üzerinde : 7000w şofben su ıtıcısı diğer olarak sigortaya bağlı
----------
Bu dağımı nasıl dengeleyebilirim. Özellikle G20A sigorta üzerindeki mutfak ve salonu ayırmak istiyorum ve Hangi değerde sigortalar takmalıyım
Dağılım şu şekilde.
-------------------------------------
Mutfak ve salon aynı sigorta üzerinde.
G20A sigorta üzerindeki cihazlar : 18 lik klima , 55 niç tv , 550w ses sistemi, Bilgisayar, Buzdolabı, Sebil, Bulaşık makinesi, 24 inç Tv ,Ketıl, Elektrikli ocak + Mikrodalga , salon ışıkları ve mutfak lambaları ve prizleri
B25 sigota üzerinde : Çamaşır makinesi ve 1450w fırın
16A sigorta üzerinde : Sadece 1 odanın lambası
C32 sigota üzerinde : 1 adet 12 lik klima, 1 adet 9luk klima , 2 ayrı odanın priz ve lambaları , banyo lamba ve prizleri
Diğer C32 sigorta üzerinde : 7000w şofben su ıtıcısı diğer olarak sigortaya bağlı
----------
Bu dağımı nasıl dengeleyebilirim. Özellikle G20A sigorta üzerindeki mutfak ve salonu ayırmak istiyorum ve Hangi değerde sigortalar takmalıyım
Son düzenleme: