Evden elektrik projesi çizebilecek eleman arıyorum

merhaba projeci hocalarımızı burada yakalamışken:)))
eski projelerinizi gönderin isim belirtmeden bizlerde proje görelim:((((
Aslında güzel bir konu.
Öğrenciler proje noktasında eksik kalabiliyoruz.
Projelerinizi bekliyorum.
[email protected]

Forumda yayınlarsanız sevaba bile geçebilirsiniz:))
 
merhaba serdar bey. Yıldız Teknik Elektrik Mühendisliği 2009 mezunuyum. autocad' e çok hakimim. zaten bir proje taahhüt şirketinin proje yönetim grubunda çalışıyorum. ek gelire ihtiyacım var.ilgilenirseniz çok memnun olurum..iyi çalışmalar..
 
merhaba,
3 yıldır elektrik proje çizimi yapmaktayım.Konut,fabrika zayıf ve kuvvetli akım çizme konusunda deneyimliyim.Eger ilgilenirseniz mail adresim [email protected].
Saygılarımla.
 
Merhaba Serdar Bey,
3 yıldır elektrik proje çizimi sektöründe çalışmaktayım.Konut projelerin zayıf ve kuvvetli akım çizimlerinin yanı sıra fabrika projelerininde kuvvetli ve zayıf akım projelerini çizebilmekteyim.İlgilenirseniz mail adresim:[email protected].
Saygılarımla.
 
Merhabalar Serdar Bey.Ben özel sektörde çalışıyorum.Proje konusunda deneyimim var.Ek iş yapmak istiyorum.Size yardımcı olmak isterim.Konuyla ilgili ayrıntılı görüşe bilir miyiz.Tel no 0536 747 54 83
 
Merhabalar;Elekrtrik proje çiziminde deneyimliyim.Konut,aydınlatma,kuvvetli akım,zayıf akım,paratöner,asansör,topraklama vs. A-Z ye Projeyi çizerim.Evden çizim yapmak istiyorum.TLF:0505 506 2116
 
benimde mesaj sayım 20 ye ulaşmadığı için pm atamıyorum 5katlı binanın iç tesisat projesini çizin dedi hocamız yardımcı olabilirmisiniz?

elektrik elektronik müh. okuyorum,auto cad hiç öğretilmedi bize autocadle çizin diyolar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
merhaba bende evde proje çizmek istiyorum bu konuda yarımcı olmak istiyorum sürekli bu işi yapmak istiyorum. bu konuyla ilgileniyorum.
 
İlanı veren üye konu ile ilgilenmediğinden çöpe taşınmıştır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,980
Mesajlar
922,263
Kullanıcılar
451,182
Son üye
SkippeRR

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst