Fanuc'un türkçe programlama dosyası veya kitabı olan var mı?

mrb arkadaşlar fanuc arc mate 120 i kullanıorz ve çok acil bi türkçe dökümana ve programlama için yardıma ihtiyacm war bursadaym birebir görüşme olanağı olanlar warsa çalşma yerime gidip konu hakkında bilgi edinmek istiorm şimdiden çok teşk.
 
8 yıldır talaslı imalat içerisindeyim
cnc torna cnc freze ustası olark calısıyordum
su bir haftada öğrenecek baba ğiyitleri merak ettim
catıa kullanıyorum cad cam yapıyorum
bana göre cad cam cnc yanında asıra derecede kolay
cnc 1 haftada öğrenen cok aslında ben biliyorum diyemiyorum neden se
bursadayım işsizim su anda yardım almak isyenlere yardımcı olurum
iş bulana kadar
 
merhaba ben yarın bir işyerine sınava gircem .ben cnc tornacıyım.ama cnc freze ile ilgili de sorular varmış.dökümana ve örnek programlara ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok sevinirim.(fanuc olursa sevinirm)
 
cnc frezede kullanılan komutlar ve işlenmiş örnek resim ve programları murat...yardımcı olursan çok sevinirim.
 
volkanpinar abim hakikaten bütün cnc proğramları bi haftada öğrenebilirmisin?
sen sadece siemensi dört dörtlük 1 ayda öğren sana madalya takalım elinden öperim.

hem öyle olsa ortalık cnc proğramcısından geçirmez yalan mı?
 
Alıntı:
freemanxxx Nickli Üyeden Alıntı
mail adresini ver seni fanuc dökümana boğayım
valla bende boğulmak istiyorum
 
İstediğiniz dökümanları ancak fanuc cnc kullanan firmalardan temin edebilirsiniz makine ile gönderilen fanuc cd'si içinde bir çok bilgi var ama cnc kullanımı ve bakımı ile diğer bilgileri hiç bir şekilde kimse paylaşmaz ancak Cnc makinesi ürete bir firmada bulunmadığınız veya çalışmadığınız taktirde temin edemessiniz. alarm kodları, servo alarm ve system alarmları dışında hiç bir alarm standart değildir ve alarmlar zaten kullanıcı kitapçıklarında mevcuttur. Bunları bilsenizde System hakkında eğitim almadığınız ve cnc'ye elinizi sürmeden öğrenemessiniz. BU ARADA HİÇ BİR CNC BİR KAÇ GÜNDE ÖĞRENİLEMEZ SADECE BİR KAÇ GÜNDE KULLANMASINI ÖĞRENİRSİNİZ DİĞER BİLGİLER TECRÜBE VE ZAMANLA OLUR. KOLAY GELSİN.
 
fanucla ilgili bazı dökümanlar elimde var isteyen olursa mail adresimi ekliyebilirler.müsahit oldukca arızalarda yardımcı olabilirim atikmakinehotmailcom
 
Herkese merhabalar ben yeni üye oluyorum bu siteye , Acil yardıma ihtiyacım var bizde bi makinamızda problem var bu fanuc , Victor Turn 20 (98 model ) die gecio 3 haftadır makinamız bir Çalısıyo bi calısmıyor , Çalıştırdıktan yarım saat sora kendiliginde alarm verio ve bir türlü bulamadık sorununu Ustamız bu makinanın elektrik şemasını bulabilirmiyiz dedi bende burdan yardım almak istiyorum sizlerden , herkese şimdiden teşekkürler , iyi Çalısmalar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,837
Mesajlar
920,887
Kullanıcılar
450,934
Son üye
altandomx

Yeni konular

Geri
Üst