Birden ikna oldumteşekkür ederim... 20 lik ile sadece yan tarafa mı koymak lazım yoksa hem üste hem yan tarafa mı ? Y ekseni için ... Birde A ve B versiyonları var ne farkları var acaba ?
yana veya alta montajlarsanız yük taşıma kapasitesi sırasıyla katalog değerin yaklaşık olarak 0.70 ve 0.50'si kadar olacaktır.
şu linkteki dakika 3.40 ray araba tasarımı hakkında ne düşünürsünüz ?
Sanırım sorumu yeterince açıklayamadım. Forumda yaygın kullanımı olan iki ürün var. İlki dairesel kesitli ve alt destekli mil ile birlikte lineer rulman kullanımı. Yapısal sorunları ve Çin malı ucuz rulmanın kalitesizliği ile de birleşince kötü bir çözüm ortaya çıkıyor ve önerilmemesine rağmen düşük maliyeti nedeni ile ilk routerında kullananlar oluyor. PBC'nin kataloğundaki diğer rulman tipleri ise pek kullanılmıyor.
Diğer yaygın kullanım ise Ray/kızak ve araba. Kastım, 4 sıra bilya ile yüklerin raya aktarıldığı model. Yukarıda verdiğim örnekte yükün arabaya dik veya 90 derece yandan etki etmesi taşıyabildiği kuvveti değiştirmiyor.
İki ayrı hareketli sistemin yük taşıma kapasitelerinin birbirine karıştığını düşünüyorum, kullanıcıları yanlış yönlerdirmemek adına, ray/araba için 90 veya 180 derece bağlanması halinde taşıyabileceği yüklerin düştüğünü gösteren bir bilginin elinizde olup olmadığını soruyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 43136
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?