Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben simulasyonukullanmayı beceremedim.yardımcı olursanız sevinirim.bende "plc" menüsü altında "simulasyon" etkin değil silik yazıyla yazılmış nasıl aktive oluyor.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
simülasyon patched dosyasını da yüklemeniz gerekmektedir. FATEK AUTOMATION CORP. adresinden WinProladder V2.50 Build 12920 ve Simulation V1.0 Build 81110 dosyalarını indirin. Önce programı sonrada aynı yere Simulation programını kurun.
Ben kurum sorunsuz çalışıyor.
Programın üst tarafında bulunan PLC > Simulation'a tıklayarak simulasyona geçiyorsun.
Simulasyon'a geçtikten sonra Tekrardan PLC>RUN kademesine alarak programını kontrol edebilirsin. (İndirdiğin programda simulasyon varsa)