Under Ground
Profesyonel Üye
Dünde bir arkadaş power supply test cihazı yapacağım ama üşeniyorum demişti. Acaba bu da yeni bir virüs mü ?Ne yazacağımızı size mi danışmamız gerekiyor¿
Ut202+ ile kaçak akım tespiti yapılabiliyor mu kocamanusta? Ev için bir tane pensampermetre alacağım ama araştırma yapmaya üşeniyorum. Var mı bir tavsiyen?
O kadar çok marka ve model var ki. Tek tek özelliklerini incele vs. hep bu yüzden almayı erteliyorum. Fiyat performans ürün lazım bana.Dünde bir arkadaş power supply test cihazı yapacağım ama üşeniyorum demişti. Acaba bu da yeni bir virüs mü ?
Kurtar beni c...i dersin . Ahtapot gelirO kadar çok marka ve model var ki. Tek tek özelliklerini incele vs. hep bu yüzden almayı erteliyorum. Fiyat performans ürün lazım bana.
Yahu senin bu aletin ne ayak olduğunu daha yeni çözdüm baba. Faz ve nötr iletkenleri sabit kalmak kaydıyla topraklama kablosunu ortadan ikiye kesip uçlarına pabuç takmışsınYüzlerce cihaz tamir ettim dolama yalama işlerine hiç girmedim girmem UT 202A+ da var Fluke kaçak akım ve topraklama ölçüm cihazı da var onlarıda kullanmam gerek duymam.
Kaçak şikayeti ile gelen cihazın toprak ucu ile prizdeki topraklama arasi voltaj var mı bakarım(yaptığım seyyar grup priz ile). Rezistans ile gövde arasi direnç ölçümü yanıltabilir. Bu iki metodla tüm sorunları çözdüm.
Sinirlerine hakim olsa bilgi , belge ve tecrübe olarak çok istifade edeceğiz ama bir bidon benzin gibi masallah abimiz . Bir kıvılcımla alev aliyor.Gövdeye kaçak varsa cihazın gövdesi ile toprak arasında gerilim okunuyor. Basit ama çok kullanışlı bir metod olmuş.
Sizin önceden tanışıklığınız var sanırım ben konuya Fransızım. Büyüklerimizin tecrübelerinden yararlanıyoruz, yeni yeni bilgiler öğreniyoruz paylaşımları için teşekkürler.Sinirlerine hakim olsa bilgi , belge ve tecrübe olarak çok istifade edeceğiz ama bir bidon benzin gibi masallah abimiz . Bir kıvılcımla alev aliyor.
Biraz papatya çayı öneririm.Vay arkadaş bir fikir alalım dedik egolarını törpüleyenler mitolojik kahve hikayeleri anlatanlar başından veya arkadaşının başından geçen elektriksel komik şakalar yapanlar doluştu. Yöneticiler bunu görmüyor veya onlarda dalgasında mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?