Battalgazi54
Paylaşımcı üye
Voltaj olmadan manyetik alanda olmuyor yaderdi voltaj değil, manyetik alan olan bi tayfa var.
Rafadan tayfa mı
Voltaj olmadan manyetik alanda olmuyor yaderdi voltaj değil, manyetik alan olan bi tayfa var.
Voltaj olmadan manyetik alanda olmuyor ya
Rafadan tayfa mı
Temassız gerilim dedektörü bu abi bundaki özellik Aneng3008 de de var.
Baba bu multimetrenin bir altı milyoncuda satılıyor . Baya bir ucuza kaçmışsın
İstersen diğer cihazlarında fiyatına bir bak mesela en sağdakininBaba bu multimetrenin bir altı milyoncuda satılıyor . Baya bir ucuza kaçmışsın
Teşekkür ederim. DC akım ölçümü olmadığını farketmemiştim az daha alıyordummanuelinde 4A kademesinde çözünürlüğün 1mA olduğunu görüyorum. tabi kaçak akım pensampermetrelerinin çözünürlüğü daha iyi ama görünen o ki kaçak akım konusunda oldukça iyi bi yol gösterici olur. en büyük handikap DC akım ölçmemesi.
ut210e: 1mA çözünürlükle kaçak akım için iyi bi yol gösterici olur. 4-20ma gibi analog sinyaller için kablo sökmene gerek yok, oldukça iyi fikir verebilir.
ut211b: akım çözünürlüğü kaçak akım pensampermetreleriyle aynı.
ut216c-d: V.F.C özelliği hem gerilim hem de akım için geçerli. min-max, inrush benim için olmazsa olmaz özellikler.
yukarıda verdiğim modellerin akım ve gerilim skalalarına özellikle dikkat etmeni tavsiye ediyorum. zaten gereksiz gördüğün özellikler fiyata yansıyacaktır. bi sürü model var...
Tost makinasına mı bakalımİstersen diğer cihazlarında fiyatına bir bak mesela en sağdakinin
Fiyatına yavaş yavaş bak dudağın uçuklayabilirTost makinasına mı bakalım
Valla bunların yerine tost makinası alalım biz.Fiyatına yavaş yavaş bak dudağın uçuklayabilir
Valla bunların yerine tost makinası alalım biz.