arkaplan
Profesyonel Üye
Şu videoyu izleyince çok üzülmüştüm. Ağzındaki sigaraya dikkat . Hangi koruma devreye giriyor bilmem kaç saniye sonra belli değil ama ablam baya hırpalaniyor .
o zaten oluyor biz eldeki imkanlarla halletmeye çalışacağız
https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/emaye-tel-hesaplayıcı-program.105393/
Trafo sargı bobin teli özellikleri ? + sipir sayısı ? vs .
Ben bildiğimden şaşmam kocaman usta dolama yalama işlere hiç gelememüstadım uygun bi pensampermetre seçimiyle topraklama kablosu on tur sarılıp bobin haline getirilirse iş'e yarar bi ölçüm alınabilir. hatta benzer akım büyütme faz-nötür kabloları için de yapılabilir.
Ben bildiğimden şaşmam kocaman usta dolama yalama işlere hiç gelemem
Zaten sizin cevabınızı verdi arkadaşlar. Daha ne olmasını bekliyordunuz . Fırça atmayı bırakın teşekkür etmeniz lazım. Yok ben iş odaklı ve asık suratli ilgi bekliyorum diyorsanız yetkili servis sizi gayet güzel karşılar , cüzdanınızı hafifletip yolcu ederler en son . Burası ise sosyal medya , kimseden para falan da talep edilmiyor . Burada kaka kiki muhabbet de olur , işte konuşulur, siyaset de yapılır.Vay arkadaş bir fikir alalım dedik egolarını törpüleyenler mitolojik kahve hikayeleri anlatanlar başından veya arkadaşının başından geçen elektriksel komik şakalar yapanlar doluştu. Yöneticiler bunu görmüyor veya onlarda dalgasında mı?
Ut202+ ile kaçak akım tespiti yapılabiliyor mu @kocamanusta? Ev için bir tane pensampermetre alacağım ama araştırma yapmaya üşeniyorum. Var mı bir tavsiyen?pensampermetre ut202+ ise dolamaya da dolanmaya da gerek yok zaten.