Arkadaşlar yapmayın bu değerleri nereden çıkarıyorsunuz. Az önce test etmek için windows 8.1 (3,45 GB) veriyi diske attım 11 dakika da diske yüklendi. Hadi benim yükleme hızım yüksek o yüzden karşıya hızlı yüklendi diyelim normalde de 2 saatte yüklensin ama 17 saat nedir? Abartmayalım lütfen..Kargo ile gönder en kolay ve sorunsuz olanı budur.
4GB ortalama 65K ile upload etseniz :
4000000/65.0 = 61538.46 saniye
61538.46 / 3600 = 17.09 saat
Bence kargo daha hızlı gider
Hem dosyayı upload ederken bağlantının kopması yada Elektrik kesilme ihtimali var......
Arkadaşlar yapmayın bu değerleri nereden çıkarıyorsunuz. Az önce test etmek için windows 8.1 (3,45 GB) veriyi diske attım 11 dakika da diske yüklendi. Hadi benim yükleme hızım yüksek o yüzden karşıya hızlı yüklendi diyelim normalde de 2 saatte yüklensin ama 17 saat nedir? Abartmayalım lütfen..
İddiaya gerek yok hocam internetiniz kotasız sa deneyip test edebilirsiniz. Yalnız uygulamayı yüklemeden web üzerinden yükleme yapılmaya kalkışılırsa yükleme işlemi çok uzun sürebilir. Bağlantı kopması vs dediğiniz sıkıntılar browser üzerinden yükleme yapılırken geçerlidir. Bahsettiğim işlem bilgisayara uygulama yüklenerek yapılmalı..Eviniz pop noktasına yakın , bağlantı hızınız yüksek (İçim cız etti vicdansız! O ne biçim bağlantı hızı . Maşallah !)!
Sizin bağlantınıza özel bir durum. Önemli olan o dosyayı gönderecek arkadaşın hız testidir. Bakalım onunki de Mps mi kps mi olacak ?
Ben ısrar ediyorum kargo daha hızlı gider.
Tamam bu tüm kullanıcıları kapsamasada en az %80 kullanıcıyı kapsar.
O bağlantıda on numara web sunucusu barındırılır.