Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@seagate arkadaşınki ile aynı sayılır. Bakalım yükleme işlemi kaç saat sürecek asıl merak ettiğim nokta bu. Bakalım kargo mu önce gidecek yoksa yükleme mi önce bitecek
@elkgazi Sabır sabır bir yere kadar,Yandex disk'e yükleme yapacktım fakat 4 GB olan dosyanın %7'si yüklendi ve iptal ettim Win7 indirebileceğim bir adres lazım
@seagate arkadas hakli demek ki abartan o degil benmisim. Abartili hizim sebebiyle...Size yine yandexli bir cozum sunacagim ama..
Bu sefer yuklemeyeceksiz söz sadece indireceksiniz... Hangi isletim sistemi lazim size 32-64? Elimde varsa paylasayim.
Sayın @elkgazi windows 7 32 bit kurulu sistemde windows 8.1 CSL işetim sistemini rufus ile usb'ye yazdırdım sorun çıkmadı size bu bilgiyi aktarayım dedim.
Demek ki sizin kullanmış olduğunuz medya aracınızda sorun varmış. Saygılar ve sevgiler...
Tesekkurler hocam. Sıkıntı windowsun kendi aracinda oluyor.Sıkıntı yasamamak icin rufus kullanilabilir. Bu arada arkadasa özelden windows paylasimi yaptim merak edenler olabilir.