e eee daha dur 46. saniye bülent ablamdan gelsin. salak zeka çıktı, internet siteleri de akıllandı.Ben insan deeeeeğğğiiillllmmmmiiiyyyiiiimmm
Ben kuuuulluuunnnn deeeeeğğiiiillmiyim .
Tanrim kontrol kalemine beni sen attııınnnn....

e eee daha dur 46. saniye bülent ablamdan gelsin. salak zeka çıktı, internet siteleri de akıllandı.Ben insan deeeeeğğğiiillllmmmmiiiyyyiiiimmm
Ben kuuuulluuunnnn deeeeeğğiiiillmiyim .
Tanrim kontrol kalemine beni sen attııınnnn....
Hocam sen mesaj yazar yazmaz gene kafayı yedi . 2 dakika sonra gene düzeldi .Şu anda foruma erişim sorunu yaşayan varmı
Az önce sadece mobilden girilebiliyordu, şu an wifi'den de girilebiliyor.Şu anda foruma erişim sorunu yaşayan varmı
game of thrones iyi gidiyor.An itibariyle wifi koptu!![]()
Kitapları muhteşemdi.game of thrones iyi gidiyor.
kitaplar ayrı bir zevktir, hele yıllar önce okuduğun bir kitabın, filmini izlediğinde uğradığın hayal kırıklıkları... ya kitapta böyle değildi dediğiniz hiç oluyor mu?Kitapları muhteşemdi.Yazar, ölmeden Kış Rüzgarları'nı bitirir inşallah.
Okuduğum romanların filmlerine gitmeme kararımı zaman zaman esnetiyorum ama sonuç değişmiyor. Tatsız geliyor. Örnek; Kelebek, Da Vinci Şifresi, Melekler ve Şeytanlar (Dan Brown, tüm romanlarıni severim), Games of Thrones... vs.vs... Kitap bambaşka bir lezzet.kitaplar ayrı bir zevktir, hele yıllar önce okuduğun bir kitabın, filmini izlediğinde uğradığın hayal kırıklıkları... ya kitapta böyle değildi dediğiniz hiç oluyor mu?
çok eskilerde okuduğum bir kitabın filmi... ama yine de güzeldi. "defter" okuduğum kitabın adı. filmi ise notebook.
https://www.beyazperde.com/filmler/film-47422/