Forumdaki konuşma sistemi

serkan_48

Üye bildiğin dümdüz üye
Değerli arkadaşlar,

Forumdaki konuşma sistemine iki kişi arasında yazışabiliyoruz. Altta sonradan 3. kişiyi ekleyebilmek için izin vermek için fonksiyon var ama 3. kişiyi nasıl ekleyebiliyorum merak ettim bulamadımda.

Saygılarımla.

Merhaba Serkan bey;

üyeler sadece 2 kişi arasında konuşma yapabiliyor. onursal üyelerimiz 5 kişiye kadar konuşmaya katılımcı ekleyebiliyorlar.

Bu soruyu daha önce ben sorumştum @serkan_48, başkaların davet edemiyoruz konuyu copy past ile diğer arkadaşlara duyurabilirsin veya devam ettirirsin, onursal üyelik için merdivenleri tırmanmaya devam :).

@MuraTh Bey alt yapı sanırım izin vermiyor başka sebebi var mı, e-postadaki gibi cc: (carbon copy) yani başkaları da konuyu izleyebilse isterse geri dönüş olarak özel konuşma başlatır mümkün değil mi?

@MuraTh Bey alt yapı sanırım izin vermiyor başka sebebi var mı, e-postadaki gibi cc: (carbon copy) yani başkaları da konuyu izleyebilse isterse geri dönüş olarak özel konuşma başlatır mümkün değil mi?
malesef alt yapı buna izin vermiyor.

Tesekkurler @MuraTh

@by lent bu gun size ve dogan hocama sohbet acayim dedim yapamadim.

Saglik olsun. Aklimda baska dusunce var. :D:D;)
Onursal üyeler de bu varmış. Bana göre senin uzun zaman önce Onursal Üye olman lazım. En çok hakedenlerin başındasın.
Bazı onursal üyeler var en son ne zaman girip bilgi paylaşımında bulunmuşlar belli değil.
Yönetimi eleştirmiyorum haklıya hak edeni verilmesi taraftarıyım.

Onursal üyeler de bu varmış. Bana göre senin uzun zaman önce Onursal Üye olman lazım. En çok hakedenlerin başındasın.
Bazı onursal üyeler var en son ne zaman girip bilgi paylaşımında bulunmuşlar belli değil.
Yönetimi eleştirmiyorum haklıya hak edeni verilmesi taraftarıyım.

Hocam sagolun. Daha oncede baska bir topikte bu konuyu yazmistiniz yine yesekkur ederim.

şöyle bir çözüm üretebiliriz, toplam mesaj sayısı 1000 üzerinde olan üyelerimiz konuşmaya 10 kişiye kadar katılımcı ekleyebilir şeklinde bir düzenleme yapabiliriz.

sayın @serkan_48 yaptığımız düzenleme sonucunda forumumuzda 1000 mesaj üzeri mesaj yazan üyelerimiz özel konuşmalarda 10 kişiye kadar katılımcı ekleyebilecek veya mevcut konuşlamalara 10 kişiye kadar diğer üyeleri davet edebileceklerdir.

bu özelliğin aktif olması forum yoğunluğuna göre 24 saat ile 48 saat arasında değişebilir.

Forum istatistikleri

Konular
129,835
Kullanıcılar
452,663
Son üye
Yılmaz Çetiner

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri