Güç analizörü

Arkadaşlar kısmi sayaçlarımızı kontrol etmek için analizör kullanmak istiyoruz ama ölçüm probu baraya göre olan pek göremedim acaba barayı tam kavrayacak pensi olan analizör var mı? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Kısmi sayaçlarınızı kontrol etmek ve diğer enerji analizleri raporlamaları için Chauvin Arnoux CA 8332B 3 Fazlı Renkli grafik ekran enerji analizörleri kullanabilirsiniz. Sayaç kontrolü için iki alternatif uygulamaniz mümkün.
1- CA 8332B enerji analizörü ile MN93A akım probu kullanabilirsiniz. Bu akım probu ile akım trafolarının sekonderinden ölçüm yapabilirsiniz. Bu durumda AG/OG/YG akım trafolarının sekonderinden ölçüm yapıyorsunuz ve akım trafosu oranını cihaza giriyorsunuz. (Örneğin 1000/5). cihaz üzerinden W işareti altında sayaç özelliğini başlatıyorsunuz. İsterseniz 1 saat isterseniz 15dk ölçüm sonucu ile mevcut kısmi sayaçların okuduğu enerji değerleri ile karşılaştırıyorsunuz.
2- Esnek akım klampları ile; Esnek akım klampları ile 10-6500A arasında direkt baradan veya kablodan ölçümleme yapabiliyorsunuz. Bu esnek akım klamplarını direk olarak baraya veya kabloya bağlayabiliyorsunuz.

Eğer yükleriniz dengeli ise tek fazlı enerji analizörü ile 3 fazlı enerji ölçümü yapmanız de mümkün. Bu durumda Chauvin Arnoux CA 8220 Enerji analizörünü kullanabilirsiniz.

Bilgi ve fiyatlar için; Portatif Enerji Analizörleri
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler galiba portatif almak her açıdan en masntıklısı gibi fakat baya maliyetide yüksek
 

Forum istatistikleri

Konular
129,278
Mesajlar
924,935
Kullanıcılar
451,702
Son üye
cahitdny

Yeni konular

Geri
Üst