Güç Kaynağı Önerilerinizi Bekliyorum

Hala motorlarin empedansi kac diyorsun... ben diyorumki ayni anda butun motorlar tam gucte calisabilir hatta makine hic kimildamazken bile ???
Zaten bende ayni seyi soyledim 28. Mesajimda ama anlamamissin

şu iki mesajını kendin bir oku istersen. empedansa göre voltaj uygulanmalı diyorum sen ilk mesajında alakası yok gibi şey söylüyorsun. sonraki mesajında zaten bundan bahsettim diyorsun.

Guvenli yukseklik dedigim olay tamamen yukari almak degil yanlis anlamissin mesela parcanin ust noktasini 0 kabul et programlamada 10mm den z nin baslayacagini ve bosta 1000mm hizla ilerleyecegini ayarla fakat 1mm e gelince de 150mm hizla yaklasacagini ayarla bu 0 ile 1mm arasindaki alan guvenli alan geriye kalan 10mm lik alan ise parcayi tablaya baglayacagin zimbirtilardan ucu korumaktir. Vida basi olur metal parcalari olur..
Bence makineyi yaptiktan ve birkac islem yaptiktan sonra anlayacaksin

xy nin bir yere çarpmaması için gereken z yüksekliği 10mm ise zaten z 10mm çıktıktan sonra daha haraket ettirmenin anlamı yok. x ve y haraket eder. nasıl oluyorda 3ü aynı anda haraket ediyor anlamadım. sen yazdığın cam programını bi kontrol et istersen.
 
Kullandigim voltaj suruculerimin maksimum voltajinin yarisi yani tam ayarinda kullanamiyorum cunku yeni bir power almaya simdi imkanim yok parasizlik yazmisim farkindaysan..
 
ağır bir sistem kurmuşsundur, motorlarıda sisteme göre ufak seçmişsindir üstüne birde düşük gerilim uygularsan zaten boşta step kaçırmaması mucize. diğer türlü boşta step kaçmazsı pek mantıklı değil. yani boşta mak. hızda step kaçar dediğine istinaden yazıyorum. senin güçlü bir güç kaynağı alamadığına karşılık birşey demiyorum zaten
 
Maksimum hiz neye gore maksimum ??? Bosta makine hizi ?? Mesela ne kadar hizdan bahsediyorsun ???
 
Maksimum hiz neye gore maksimum ??? Bosta makine hizi ?? Mesela ne kadar hizdan bahsediyorsun ???
onu sana sormak lazım hızdan sen bahsettin. sen hangi hızda step kaçırıyorsan o hız işte. tork - voltaj ve hız grafiklerine bak ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
 
Kardesim her makine adim kacirir diyorumki motorlarin ve suruculerin yetenegine ve bazi kernel hizlarina bagli bisey bu sen limitin ustune cikarsan tabiki motorlar stall olur degisik bisey mi soyluyorum ???? Yapabildigin en iyisini donanimsal olarak makinene yaparsin sonrasinda motorlarin stall olmadigi bir hiz belirler makinenin limitini belirlersin.... bence sen bir makine yap daha sonra konusalim
 
kardeşim boş konuşuyorsun işte. önce kalmışsın boşta step kaçırır diyorsun şimdi başka birşey söylüyorsun. Ayrıca benim mesleğim bu iş iken sana git şunu yapta gel öyle konuşalım demiyorum sen 1 makina yapmışsın havandan geçilmiyor.
 
Yahu makine yapinca havali olunmuyor sen bazi seyleri anlamak istemiyorsun e anlamayinca da diyorumki bir makine yap ki tecrube edin o zaman anlayacaksin diyorum. Ayrica makine kimildamadan demiyorum bostaki hizindan bahsediyorum neyse iyi geceler
 
10 amperlik guc kaynagi power boost ozelligi ile nasil 4 sny boyunca 20 amper veriyor ki ???
 

Forum istatistikleri

Konular
128,843
Mesajlar
920,919
Kullanıcılar
450,940
Son üye
ranakaraca05

Yeni konular

Geri
Üst