Konunun detaylarını bir endüstri meslek lisesine verdim.
Aslında konuyu burada paylaşacaktım.
Şimdi burada paylaşsam olmaz. Çünkü projeyi verdiğim kişiye büyük bir haksızlık yapmış olurum.
Elimde bu türden 10 yakın proje mevcut.
Ancak her defasında tepki ile karşılaştığım için açıklamaktan da vaz geçiyorum
Benim projelerim kesinlikle free enerji lobisiyle ilgili değil
Belki benim ile ilgili gözlemleriniz hiç bir şeyden anlamayan biri olarak görünmüş olabilirim.
Size göre yapmış olduğum açıklamalar yanlış sanıyorsunuz. Çoğu zaman bir fikir atıyorum ortaya. Belki daha değişik düşünmenizi sağlamak maksadıyla. Ancak bir türlü de başarılı olamadım sanırım.
Sayın @izmirli_m
İmam şafi hazretleri de ilmin yarısı BİLMİYORUM demektir demiş.
Herşeyi bilmek pek iyi olmaz
Forumda üyeler ve ziyaretçilerin istifade edeceği faydalı konuların açılması taraftarıyım.
1 kg Demir mi ağır 1 kg pamuk mu misali tartışmalar la forumda faydalı olamazsınız.
Vay be işte eskiden açmış olduğum bir konu ve yediğim fırçalar Aslında hep yanlış yapıyormuşum. Ben şimdi bu konuyu açtığımda bir video çekip işte yaptığım güneş paneli budur deseydim bu kadar da tepki almazdım diye düşünüyorum Gece çalışan kısmını boş geçiyorum. Normal güneşte çalışan bir Panel üretmemiz mümkün mü acaba? Mesela evde bir güneş paneli yapabilirmiyiz? Bu konuda deneyler yapanlar oldu mu?
Birileri bu konuya el atmış sanırım
Vay be işte eskiden açmış olduğum bir konu ve yediğim fırçalar Aslında hep yanlış yapıyormuşum. Ben şimdi bu konuyu açtığımda bir video çekip işte yaptığım güneş paneli budur deseydim bu kadar da tepki almazdım diye düşünüyorum Gece çalışan kısmını boş geçiyorum. Normal güneşte çalışan bir Panel üretmemiz mümkün mü acaba? Mesela evde bir güneş paneli yapabilirmiyiz? Bu konuda deneyler yapanlar oldu mu?