Konunun detaylarını bir endüstri meslek lisesine verdim.Socrates, "Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir" demiş. O bile ne çok şey biliyormuş! Bizler de birşeyler öğrenmek için buralardayız.
Vay be işte eskiden açmış olduğum bir konu ve yediğim fırçalar Aslında hep yanlış yapıyormuşum. Ben şimdi bu konuyu açtığımda bir video çekip işte yaptığım güneş paneli budur deseydim bu kadar da tepki almazdım diye düşünüyorum Gece çalışan kısmını boş geçiyorum. Normal güneşte çalışan bir Panel üretmemiz mümkün mü acaba? Mesela evde bir güneş paneli yapabilirmiyiz? Bu konuda deneyler yapanlar oldu mu?
Birileri bu konuya el atmış sanırım
Pişi mi bu evde yapılsın? Başlık başka sonuç başka. Tadında kalsınVay be işte eskiden açmış olduğum bir konu ve yediğim fırçalar Aslında hep yanlış yapıyormuşum. Ben şimdi bu konuyu açtığımda bir video çekip işte yaptığım güneş paneli budur deseydim bu kadar da tepki almazdım diye düşünüyorum Gece çalışan kısmını boş geçiyorum. Normal güneşte çalışan bir Panel üretmemiz mümkün mü acaba? Mesela evde bir güneş paneli yapabilirmiyiz? Bu konuda deneyler yapanlar oldu mu?
Birileri bu konuya el atmış sanırım