AC depolanamaz ile ışığı depolama arasında nasıl bir bağlantı var? Yani AC depolansaydı ışıkdamı depolanabilirdi? Gerekirse AC nin depolanamaması ile ilgilide konuşuruz yada AC nin ne olduğu hakkında ama ben sizin düşüncenizi merak ettim.ac depolanamaz iken ışığın depolama fikri garip geldi bana. hayırlısı bakalım. takipteyim.
AC depolanamaz ile ışığı depolama arasında nasıl bir bağlantı var? Yani AC depolansaydı ışıkdamı depolanabilirdi? Gerekirse AC nin depolanamaması ile ilgilide konuşuruz yada AC nin ne olduğu hakkında ama ben sizin düşüncenizi merak ettim.ac depolanamaz iken ışığın depolama fikri garip geldi bana. hayırlısı bakalım. takipteyim.
AC depolanamaz ile ışığı depolama arasında nasıl bir bağlantı var? Yani AC depolansaydı ışıkdamı depolanabilirdi? Gerekirse AC nin depolanamaması ile ilgilide konuşuruz yada AC nin ne olduğu hakkında ama ben sizin düşüncenizi merak ettim.
Müsadeye ne gerek, aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkür ederim, elektrolitik kondansatörün mekanızmasını hiç bilmiyordum sayenizde görmüş oldum.Işığın depolanması konusundan ayrı olarak sadece kondansatörler konusunda bir ekleme yapayım müsadenizle sn.karaapak..
Işık niçin madde olmasın, kütlesi var, ağırlığı ölçülebiliyor. Işığın tanecikmi maddemi olduğu sorusuda basittir; İnsan bazen hayvan gibi davranabilir ama bu onun insan olduğu gerçeğini değiştirmez, aynı şekilde hayvanlarda insan gibi davranabilirler buda onların hayvan olduğu gerçeğini değiştirmez, tanecik gibi davranan bir dalga veya dalga gibi davranan bir tanecikte onu ne olarak düşünürseniz odur. Birşeye sizin inanmamanız onun varolduğu gerçeğinide değiştirmez, ışığın duracağı zaten teorik olarak yıllar öncesinde ispatlanmıştır, araştırma için mutlak sıfır -273 C derece ile ilgili konulara bakabilirsiniz, ayrıca konunun içerisinde yazılan diğer mesajlardada ışığı depolamak için kullanılan diğer yöntemlerden bahsedildi, dikkat.isik dalga mi tanecik mi sorulari halen tartisilirken isigin durdulabilecegine inanmiyorum bir kere isik bir madde degil sonra isik madde olsa surtunme kuvvetiyle dururdu . once bu sorulari bir cevaplayip bilime yardimci olup daha sonra isigi durdurmayi dusunurseniz daha mantikli olur bence ...