Makalenin tumune nasil ulasabilirim ?
Kullanıcı site adını profil adı olarak seçmiş.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Arkadaşlar , ben forumda bir şeyler yayınlıyorum. Ama site editörleri bu linkleri kaldırdı. Açıkçası ben yenilenebilir enerjiye ilgisi olanlar için bir şeyler paylaştım. Kontrolkalemi.com da da toplamda 3 adet yazıma link verdim(100 küsür yazım arasından). Bu linkleri vermemin amacı da yazılar uzun olduğu ve görsel olarak sitedeki aynı etkiyi, bu forumda yakalamayacağını düşündüğümdendir(görsel olmadan hiçkimse uzun yazılar okumaz). Yoksa , editörlerin düşündüğü gibi Sitemizin reklamını yapmak değil. Çünkü bu forumdan sitemize girecek 10-15 kullanıcı , siteye hiçbir değer katmaz. Bizde bundan sonra burada hiçbir şey paylaşmamaya karar verdik.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,170
Mesajlar
923,891
Kullanıcılar
451,519
Son üye
bhko

Yeni konular

Geri
Üst