Günlük Sohbet Muhabbet

Cuma günü nasıl paraya kıyıp verebildim bende bilmiyorum ama gözü karartıp şunu aldım:
https://www.amazon.com.tr/dp/B009ODV0PI?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
Bugün geldi hanım "bu muydu ya o kadar para verdiğin şey" demez mi .
Ama bak ucuza aldım, ben aldıktan sonra fiyatı arttı falan fişman derken fırçadan zor yırttık

Güle güle kullanın @ozgurece35 . Radarıma aldım cihazı
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20231002_223635.jpg
    201.2 KB · Görüntüleme: 23
Ondan da var ustam. Görünce alasım geliyor işte. Hanım fırça atsa yeridir yani.
bizim buranın çöp konteynırları bir zengin ki sorma, dün bir bilgisayar kasası aldım çöpten. hdd dvd ler, usb soketleri filan üzerinde. az keyfim yerine gelsin parçalayacağım. işte burada çok işe yarıyor bu takım. bir de 5 ten 13 mm ye lokma takımım var itinayla her şeyi parçalıyorum. iki adet dvd vr üzerinde çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. ihtiyacı olan varsa şutlarım. ben en fazla parçalar içindeki laser gözle mıknatıslarını alırım.
keşke güç kaynağı için seni yakalayabilseydim. çok sexi bir trafom vardı elimde. hazır doğrultulmuş, 30 volt çıkışlı + 3 -5- 12 volt çıkışı da vardı gerisini sen toplardın. hanımdan da laf işitmezdin.
 
Son düzenleme:
Zengin ama birazda cahillik var sanki. Hadi bilgisayarı geçtimde hdd çöpe atılırmı. Allahtan yanlış kişilerin eline geçmemiş.
 
No problem ustam . Kavgasiz evlilik olmaz .
Bir ara küçük yankeskili ve kargaburunlu circir tornavida hobi seti geliyordu BiM e . Baya da güzel bir takımdı. Bende görüp çok özenen bir işçime sembolik bir paraya al senin olsun . Ben tekrar alırım dedim . Hay vermez olaydım. Daha da gelmedi . Nette bile izi tozu yok o setin .
Ahanda buldum @fgencal . Benim işçiden de bunu çalmışlar
 
Son düzenleme:
Zengin ama birazda cahillik var sanki. Hadi bilgisayarı geçtimde hdd çöpe atılırmı. Allahtan yanlış kişilerin eline geçmemiş.
aaaah ki ne ah. burası öyle bir çukur ki akıl sır ermiyor. dockers ayakkabı mı istersin, daha neler neler. burası ikinci istanbul. ve yaşlı sünepe zenginlerin yeri. adam bu gün köpeğine mama alıyor 150 gr 110 ₺ . ver 4-5 kutu sorun değil diyor. ben bir tas çorba ile öğle yemeğini geçiştirmeye çalışıyorum (40 ₺) adam köpeğine nasıl para harcıyor sen hesap et. 48 plakalı o kadar çok lüx araç var ki kafayı yersin. çünkü 34 plakalara otoparklar özel tarife uyguluyor (kibarca öpüyorlar). yalıkavak marinanın namını araştırın, işletmecisi dönen dolaplar filan
turgutreis d-marin namını bir araştırın. burası Türkiye değil. yarıma ada üzerindeki otelleri filan şöyle uzaktan bir izleyin. kalan gazeteciler filan. hani dahasını ben söylersem başım ağrır.
 
Bazen balık kaçtımı kaçıyor. Bir ara şundan almıştım :
https://www.hepsiburada.com/mannesm...ahtar-takimi-215-parca-metrik-pm-hrdnman98430
Hanım yer kaplıyor dedi ağır dedi kızdım bedavadan biraz pahalısına sattım. Sonra çook üzüldüm ama iş işten geçti. Şimdi çok arıyorum, yerine başka bir lokma seti aldım ama onun yerini dolduramıyor. Aracın bujisini sökeyim dedim aldığım takım yetersiz geldi. Dükkan dükkan gezdim ama aradığım buji lokmasını hiçbir yerde bulamadım. Halbuki eski setimde vardı
 
Son düzenleme:
Zamanında lokma takımı hariç şu kovan anahtar takımını aldım, arabanın takım sandığına attım. Buji dahil her halti söküyorum . Yandan açık ağız anahtarla takviye de verebiliyorsun. En sevdiğim takımım oldular .
 
Benim bujiyi sökmesinler diye tasarlamışlar sanki. Lokma ararken bu takıma denk gelmiştim ama yok uymuyor, kısa kalıyor. Buji çok derinde.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…