Canan hoca mı?Ekmek yerine lahmacun yiyen teyzemi bu ?
eşeği suya saldım gelene kadar sana kötek hain angaralı, zenginlik görecelidir, kk oyuyorum şimdilik.Yamyamı gudurtma pasokomya HOCAM
Bak sana HOCAM dedim kötekle beni
Rakı alabildiğine göre zenginsin demekki
sonuçta tek taraflı kimyasal yüklemesi ve bozunumu hızlı atom sayılarında. ben yanlış anlamış olsan bile dediğim doğru. yani kimyasal içirtiyor bize.Magnezyumu, potasyumu, kalsiyumu içiriyor kloru, floru dışarı atıyor.
teneke kutuyu anladık ta bardaktaki ne? bak ben hazır dolu paket makaron içiyom 13,5 filana geliyor@Under Ground u gudurtayım
Ekli dosyayı görüntüle 100726
Burası da benim mekanım.
Hemi de BERGEN söylüyo.
Bu mekanda @serkan_48 de bulunmuş ve gudurmuştu
Aabi teneke kutu cigara izmarit kutusu görevi yapıyo.teneke kutuyu anladık ta bardaktaki ne? bak ben hazır dolu paket makaron içiyom 13,5 filana geliyor
https://www.ntv.com.tr/saglik/canan-karatay-lahmacun-en-saglikli-yiyecek-ama,Z9L3yk4dUkC4dCqnJA7A3gCanan hoca mı?
Valla acayip plaklar vardı ama çoğu yeni basim malesef . Baya da bir gramafon vardı ama kondisyonlarini beğenmedim.@Under Ground u gudurtayım
Burası da benim mekanım.
Hemi de BERGEN söylüyo.
@Under Ground u gudurtayım
Burası da benim mekanım.
Hemi de BERGEN söylüyo.
Haberde anormal olan birşey göremedim.
Çoğu suda şişede yazanla içerik tutmuyor malesef. Musluk sularının ph değeri çoğu petten daha yüksek çıkıyor.Su olarak,çevrenizde varsa SAKA suyu inceleyin.pH 8,5.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?