g-code yardımı

Bende karıştırayım ortalığı :D :D

Cam programında(Aspire yada Artcam) yada cad programında single line dediğimiz karekterler kullanılırsa rakamı kazıma olayı pratikleşir mi acaba

Bende karıştırayım ortalığı :D :D

Cam programında(Aspire yada Artcam) yada cad programında single line dediğimiz karekterler kullanılırsa rakamı kazıma olayı pratikleşir mi acaba

Bozma düzeni :)
aslında öyle hazırlayayım dedim ama @lydra öyle hazırladığı için o şekil seçtim.
yoksa direkt mach3 te wizarddan gidilebilir.

Herkese teşekkürler.

Markalanacak 2000 kadar ürün var ve hepsini tezgaha tek tek bağlamam gerek o nedenle bir seferede yapmak çok iyi olur.Uç değiştirmeden yani.

anlaşılamamış konu. aslında @togitogi hoca için zor konular olmasa gerek ama heyecan yaptı sanırım :)
eğer iş markalamaysa rakam genelde çıkıntılı olmaması lazım.diğer türlü iş süresi fazlaca uzar. ama istedikleri işi netleştirmek lazım.
Özetle çap 15mm,d 0,5mm lik dairenin içine 10mm boyunda , d 0,5mm rakam KAZINACAK ?
öyleyse en fazla 1mm lik uç olması gerekir , mümkünse Vbit. daha güzel ve hızlı iş için 5mm tarama 0.2mm rakam için uçla 2 seferde yapılabilir.

Not : amatör içerir

Ekte d 0,5 ve 0,1 dalma 100 / 200 feed , arkadaşlardan onay alınırsa anlatılmak istenen bu gibi.

Ekli dosyayı görüntüle 32715 Ekli dosyayı görüntüle 32716
Teşekkürler yardım için.
Hepimizin zayıf noktaları var.Benimde zayıf noktam , hatta sıfırım diyebileceğim konudur cad cam konusu.

Forum istatistikleri

Konular
129,838
Kullanıcılar
452,675
Son üye
xzscorpionn

Yeni konular

Geri