öncelikle selam ederim herkese.
bende yakın zamanda(tahmin ediyorum max 2 hafta içinde inş) iyi bir firmada gemiye çıkaçağım
Elektronik zabiti olarak. ilk 6 ay stajyer olarak çalışacağım. eğer adaptasyonum iyi olursa, birdahaki sözleşmeye gerçek anlamda işe başlayacağım. tabiki bu benim
Elektrik ve elektronik anlamında, hem ilk işim olacak hemde gemiye ilk defa çalışmak üzere çıkacağım. normalde düz lise mezunuyum, ama endüstriyel elektronik okuyup, geçen sene bitirdim. hemde bölüm birincisi olarak. diğer öğrencilere göre tek farkım bu işi ciddiye almaktı. 2 senelik elekronikle ilgili tecrübem var diyebiliririm. yani bu konularda yeniyim. ama bu işte meraklı ve öğrenme isteğinde olan biriyim. onun için dua ediyorum, çıkacağım gemideki elektrik zabiti inş paylaşımcı biri olur diye. şimdi geleyim bu kadar açıklamadan sonra soruma.
tecrübesi olmayan birinin gemide fazla duramıyacağını düşünerekten, 6 ay içinde çok fazla bir şey öğrenemem diye düşünüyorum, acaba bunda haklı mıyım?
anlattığım üzere çok fazla tecrübesi olmayan birinin gemide, elektrik makinalarının çalışmasıyla ilgili tecrübesi ne kadar sürede olabilir tahminen?
bu işte öğrenme isteğim çok olmasına rağmen korkularım çok gerçekten.
ve bana neler tavisye edersiniz. çok teşekkür ederim.