Selamlar @by lent ortalığı karıştırmak olur mu hiç.İlginize menun oldum.Gönderdiğiniz linkteki model de çok şık.Teşekkür ederim.Selamlar yine ben ortalığı karıştırayım dedim...
Simetrik neden yapmıyuorsunuz düşündüm ve araştırdım tam da aklımdakine yakın sonuç buldum. Umarım tasarımı beğenirsiniz.
https://tr.aliexpress.com/item/1005001350634936.html
Yine ileriye dönük düşünün derim bunlara uygun ön panelde yerleşim, uz. kumanda eklemesi için optik göz için şeffaf koyu renkli plastik, usb, blütüt ...
Şipirdek.Ben amplide montaj paneli yapmıştım .Switchleri de delikli bakır plakete monte edip, sonra montaj paneline takmıştım.Daha sağlam olmuştu.Burada da montaj paneli için L şeklinde bir iç alüminyum güzel olur.Zaten İbrelerin montajı için gerekli .İbrelerde vidalama için delik yok.Montaj paneline de aynı ölçüde dikdörtgen pencere açtırıp,Arkasından bir U metal ile sabitlenebilir diye düşünüyorum.
Youtubeda vu-metrelere bakarken gördüm ki AKAI ibrelerin üzerine led vu-metre koymuş.Şık olmuş.Panelin yan boşluğu için ilerde bir YAMYAM'lık düşünebilirsin
Demekki o da sahte entegre kullanmış
Ben artık pes ettim.Demek orjinalini bulmak çok zor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?