Yuvarlak olanlar HANTAL.Ben üst 2.2uF ve ortadaki 3.3uF ovalken, alttaki 2.2uF neden yuvarlak?
Hocam dediklerinizi düzelterek 1 tane yaptım.Ayrıca HOP in konnektörleri yukarı alarak da çizdim.Hangisi daha iyi veya 3. seçenek hiç biriOrtadaki iki tane 2.2uF lar fazla. Onları kaldırmalısın. İşe yaramadıkları gibi aksilik te yapabilirler.
Zero point pad'ini ecik konnektöre yaklaştırıp jumper'ı diğer taraftan atabilirsin.
Şematik olarak şu an birşey diyemiyorum. Redresör devresine bakarak bağlantıları sen kontrol etmelisin.
Evet 8 nolu bacağa + voltaj verdim şu şekilde oldu.Voltajlar entegrelere yanlış gidiyor.
8 nolu bacaklara artı uç gelmelidir.
Yeniden kontrol et.
Yukardaki trimpotlu olan daha hoş.
Teşekkürler ederim hocam.İyi geceler.Herhangi bir hata göremedim.
Şimdilik iyi gibi.
Devredeki 10w direnç kond lere çok yakın ciddi sorun oluşturmayacak mı? Yine tasarım değişmeli veya sadece kond delikleri oynanabilir..Teşekkürler ederim hocam.İyi geceler.
Hocam merhaba bugün dediğiniz gibi ben de devre üzerindeki bağlantıları tekrar kontrol ettim.Bir bağlantı hatası çıkmadı.Devredeki tek tur ve çok turlu trimpotların değerleri vumetreye göre mi belirleyeceğiz?
Ben malzeme siparişi vermek istiyorum.Bizim besleme devremizdeki değerler aynı mı kalacak?
Daha önce 4A diyot kullanmıştık.Bu yüksek kalır heralde.
1R 10W taş dirençlerin W değeri değişecek mi?
Trafoyu hatfon..com da buldum 6W 2X15V
https://www.hatfon.com/urun/trafo-6w-2x15v işimize uygun mu? 15v çok zor bulunuyor .Tabi kalitesini bilemiyoruz.
Merhaba @by lent daha önce yaptığımız bir devre bu.Aldığım kondansatörlerin çapları çok geniş değildi.Sorun yaşamadım.Devredeki 10w direnç kond lere çok yakın ciddi sorun oluşturmayacak mı? Yine tasarım değişmeli veya sadece kond delikleri oynanabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?