Gerilim kalkış rolesi mi elektronik kalkış rolesi mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eengmert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kullandığınız rolenin farklı gerilimlerde çalışan modelleri var. gamak'ın ise tek modeli var ve ürün hakkında detaylı bi veri yok. besleme gerilimi belli limitin altına düştüğünde anma akımını aşacaktır bunu izleyen start rolesi muhtemelen motor kalkış yaptığını zannedecek ve start kondansatorunu devreye alacaktır. gamak'ın kalkış rolesi kalkıştan sonra gerilim ve akım takibi yapıyormu bilmiyorum. bunu gamak müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. daha önce dediğim gibi besleme geriliminiz 180V'ye düşüyorsa sorununuz kalkış rolesi değildir.
Ustam rölenin farklı modellerini nereden temin edebilirim ,

Ustam ben rölenin dış kılıfını açtım ve motor çalışma anında gözlemledim röle motora kalkış yaptırıyor fakat sonradan tekrar kalkış kapasitörünü devreye alıyor bazen hiç kapasitörü devreden çıkartmıyor bazen kıvılcım oluşuyor bu da çalışmakta olan motorun durmasına neden oluyor ben düşük voltaj da kararlı çalışan bir role olursa işimi görecektir diye düşünüyorum piyasada bulunan elektronik kalkış rolesi 230 vac gerilim ile çalışmakta gerilim düştüğünde düzgün çalışır mı
RVA potential relay is designed to start single-phase motors which employ both start and run capacitor (CSR and CSIR configurations) for high starting torque. The most frequent applications include air conditioning, commercial refrigeration, heat pump, etc. ((The coil is energised by the potential of the start winding. When such voltage is raised up to the pick-up value, the contact will open and disconnect the start capacitor. The relay will remain energised until the start winding voltage is removed or decreases to less than the dropout value.))

RVA potential relay is designed to start single-phase motors which employ both start and run capacitor (CSR and CSIR configurations) for high starting torque. The most frequent applications include air conditioning, commercial refrigeration, heat pump, etc. ((The coil is energised by the potential of the start winding. When such voltage is raised up to the pick-up value, the contact will open and disconnect the start capacitor. The relay will remain energised until the start winding voltage is removed or decreases to less than the dropout value.))
bunu yapay zeka söylüyor değil mi? merak ediyorum kendine güvenen bilgi sahibi insanlar nerede diye.
bilmiyorsanız kimse size neden bilmiyorsun demez ama birilerine yardım olsun diye bir şeyler kurcalıyorsanız ...

bilmiyorum.

kırsalda yaşanacak gerilim düşümü ve süresini allah bilir. muhtemelen 205V'den aşağı gerilimler anma akımını aşacaktır. eğer böyle bi durum söz konuysa yanlış yere odaklanıyorsunuz. kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim kolay gelsin

bunu yapay zeka söylüyor değil mi? merak ediyorum kendine güvenen bilgi sahibi insanlar nerede diye.
bilmiyorsanız kimse size neden bilmiyorsun demez ama birilerine yardım olsun diye bir şeyler kurcalıyorsanız ...
Yapay zeka değil datasheette belirtmiş.

Ekli dosyalar

Aynı cihazdan var mı roleyi bu motora koyun deneyin, bi ihtimal kontaklar asındığından gerilim düşümü yaşatıyor 180v görüyorsunuz. Yüksel ihtimal değişim zamanı gelmiş.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,234
Son üye
Osman Dere

Yeni konular

Geri