Gsm şirket abonelik değişimi hk.

NetGsm Türkcell alt yapısını kullandığından hem download'ı (indirme), hem de upload'ı (gönderme} bilgilerini toplayıp pakete yansıtıyor (sanıyorum bu Türkcell'den kaynaklı). Videodaki 1GB dosyanın 1.25GB olarak pakete yansımasının sebebi bu. Çünkü indirme işlemi/dosya/görsel/vb, paket paket yapılır ve her bir paket indirilince karşı tarafa teyit bilgileri gönderilir. Bu da pakete yansıtılıyor. Böyle saçma bir durum olabilir mi? Sanki paketler ucuz. Geçen günlerde bir internet sağlayıcı TR'de internet sudan ucuz demiş, avrupaya göre. Adam herhalde buradan sömürdüğü paralarla avrupada yaşıyor? Aynı maaş ve hayat standartlarında mıyız ki avrupa ile kıyaslamış anlamak zor!
 
Faturasız hat yokmu ?
Paketleri faturalı gördüm .
https://www.netgsm.com.tr/fiyatlar
Faturalı aldık diyelim aldığın paket biterse durdurma özelliği varmı ?
Yoksa faturalandırmaya devamı ediyor .
Yazıya ek .
Bu yazıyı gördüm .
Aylık paketlerdeki kullanım haklarınızın sona ermesinin ardından, hattınıza tanımlı başka paket yoksa kullanımlarınız mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilir.
Benim köydeki hattın paketi bir haftada bitince (3GB paket 39 TL idi), 17TL'ye otomatik olarak 1GB paket internet faturama yansıtılmıştı (hat sadece internet kullanıyor). NetGsm'nin uygulama ve web arayüzü çok kullanıcı dostu değil. Uygulamada faturanın yanında son ödeme tarihini de ekleyin dedim maalesef eklemediler.

Bu arada birkaç ay önce ev internetini taahhütsüz diye ön ödemeli ŞokNet'e (AlfaNet) Nisan ayı ortasında taşıdım 3 ay sonunda 237TL'den 496.5TL'ye fırladı! Ben de modemleri kaptığım gibi kendilerine iade ettim.
 
ev interneti ne kadar bilmiyorum, çünkü kızım ödüyor. haftada bir iki dışarı çıkıyorum. sosyal medya bende sıfıra yakın. resimleri çekip evden bile paylaşabilirim. yani koca koca paketlere ihtiyacım yok. 3 harflileri zaten sevmiyorum, en iyisi sevmemeye devam edeyim.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,472
Mesajlar
927,251
Kullanıcılar
452,041
Son üye
bjkli7696

Yeni konular

Geri
Üst