İlk faturam geldi. Yuvarlama yaparken kuruşları sonraki aya devretmiyorlar.değerli arkadaşlar, GSM şirketleri bizleri itina ile öpüyorlar. dur diyen bir mekanizma da yok. her sene üzerlerine konan paketler, mecburiyetler, verilmeyen hizmetler. artık yoruldum. yeni bir şirket var NETGSM. hizmet kalitesi biraz düşük olsa da, fiyatlara bakıyorum, aralarında dağlar kadar fark var.
faturama bakıyorum toplam aldıkları paket ücretlerin tamamı var ama benim ne kadar kullandığım bilgisi yok. kendimi keriz gibi hissediyorum. 2-3 ay sonra paketim bitiyor ve netgsme geçmeyi düşünüyorum. sizin fikirleriniz nelerdir?
İlk faturam geldi. Yuvarlama yaparken kuruşları sonraki aya devretmiyorlar.
Faturalarıda detaylı değil.
Diğer şirketlerde yuvarlama yaparken kuruşlar borç alacak olarak görünüyor.
Kuruş hesabı yapma demeyin her kullanıcıdan bu kadar kırparlarsa büyük paralara ulaşıyor.
o çok değerli ssk, benim yıllarca ödediğim isteğe bağlıyı görmüyormuş. kızımın annesi avukat, o bile işi çözemedi ve ispat edin sisteme girelim demişler. akılsız ben o dekontların hiç birini atmamıştım. çıkardım hepsinin fotokopilerini çektim ve siyah kalemle okunacak şekilde düzelterek yolladım. böylece üç buçuk yılım çöpe gitmedi. ya dekontları atmış olsaydım? ssk nın kasasına giren o para ne olacaktı?Bu devirde her durumu düşünmek gerek .
İptalde zorluk çıkıyor mu ? ( Kalan borç 1 kuruş yüzünden vs gibi )
Örneğin bankada 1 kuruş yüzünden hesap kapatmıyorlar .
D.gaz faturası var . Hep borç görünüyor .
Tam hatırlamıyor attım 43 kuruş gibi borç gösterilmiş ne internet üzerinden ne de firmanın kendi ödeme yerinden tahsil edilemiyor .
Muhasebe tarafından da işlem yapılamıyor .
Yıllar öncesinden anımı anlatayım .
İsteğe bağlı siğortalığım vardı .
Bazı aylar siğortama işlenmemiş .
Banka ne derse o ayın bedeli yatırıyordum .
Yılda iki kez asgari ücret değişiminden banka bazı aylarda fark ( asgari ücret yükseltme ) yapılmadan ödeme almış borç oluşmuş .
Borç gecikmese ile 1 TL tutmayan borç yuvarlama yapıldı 1 TL için ödeme kuyruğuna girdim .
Levent kırca skeçleri gibi ödeme bana geldi 1 TL ödeme yaptım ve gülüşmeler .
Kolay gelsin Sağlıkla ....
o çok değerli ssk, benim yıllarca ödediğim isteğe bağlıyı görmüyormuş. kızımın annesi avukat, o bile işi çözemedi ve ispat edin sisteme girelim demişler. akılsız ben o dekontların hiç birini atmamıştım. çıkardım hepsinin fotokopilerini çektim ve siyah kalemle okunacak şekilde düzelterek yolladım. böylece üç buçuk yılım çöpe gitmedi. ya dekontları atmış olsaydım? ssk nın kasasına giren o para ne olacaktı?
Devletin kurumlarına ödenen para durur. KaybolmazOrj ödeme dekontlarını istedi .
https://m.haberturk.com/turkcell-in-milletvekili-paketi-tepki-topladi-3729462-teknolojiTurkcell'in milletvekili paketi tepki topladı
Paket yenileyen müşterilerine yaptığı fahiş zamlarla gündemden düşmeyen GSM operatörleri bu sefer de milletvekillerine sunduğu ayrıcalıklı paketle tepki çekti. Turkcell'in 'normal müşterilerine' 900-1000 liraya sunduğu 50 GB internet içeren mobil paketini milletvekillerine aylık 286 liraya verdiği ortaya çıktı.
Şaşırdık mı?https://m.haberturk.com/turkcell-in-milletvekili-paketi-tepki-topladi-3729462-teknoloji
Aklıma tam da ayının bile mecliste adamı var! fıkrası geldi;