GSM Modülü Yardım

Merhabalar. Benim Nabız ölçer proje ödevim var.Ancak yapmam gereken nabız ölçüp istenilmediği bir durum oluştuğunda mesaj çekmesi.Ben bunu GSM modul ile yapmak istiyorum.Bana bu konuda yardımcı olabilirmisinz.İyi günler

Yardımlarınız için tşkler
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.

nabız ölçme işini pulsoksimetre probu ile yapabilirsin. parmaktan algılanıyor.
 
Merhaba.

GSM üzerinden M2M uygulamaları hakkında bilgisi olan arkadaşlar kısaca genel bilgi verebilirlermi?
Uzaklara bilgi gönderme ya da alma konusunda iyi bir çözüm olduğunu düşünüyorum.
Aslında bir çok kişinin GSM bağlantılarını araştırırken aklından geçen budur.
İki merkez arasında kesintisiz RS232 bağlantısı.
Bir çok elektronikçinin hayellerini süslediğine eminim.
Bu konuyu açarsak önemli bir ihtiyacı karşılamış oluruz kanısındayım.
 
öncelikle bir gsm modulü belirle mesela telitgl865 olabiir dersen hazır baskı devre şemasını yayınlamıştım bu konuda.
 
Bende silindiğini düşünmüştüm. Yeniden yüklemek için vaktiniz olursa sevinirim.

Öğrendiğim kadarıyla Türkiye'deki GSM şirketleri M2M uygulamaları destekliyor. Araç takip sistemlerinden tutunda endüstriyel kontrol uygulamalarına kadar bir çok alanda kullanılıyor. Üstelik M2M sisteminde GSM şirketlerinin aldığı ücret çok değil. Gönderip aldığınız veriye bağlı. Forumlarda okuduğum kadarıyla soruların çoğu cep telefonu yada GSM modem ile bir şeyleri kontrol etmek üzerine.
Bu durumda gördüğüm kadarıyla en iyi çözüm M2M.
Aslında beklenti; aradaki RS232 kablasunun yaptığı görevi GSM/M2M sistemine yaptırmak.
İşte bunu nasıl yapacağız?
GSM şirketlerinin internet sitelerinde M2M uygulamaları hep Kurumsal Müşteriler kısmında ele alınmış. Kurumsal olmayan kişiler M2M kullanamazlarmı? Gibi bir yığın soru geliyor aklıma.
 
MErhaba arkadaşlar.GSM modül ile gprs üzerinden veri nasıl yollanır acaba?Yani bilgisayar ile modül arası bağlantı nasıl sağlanabilir.
 
Teşekkürler hocam.PCB de sıcaklık sensörüde var acaba sıcaklık sensörünün bilgisini nasıl gönderiyorsunuz sms ilemi gprs ilemi?
 
yanlışmı okudum acaba 10 cm x 7 cm ebadındakı baskı devre için 3 adetıne 150 usd bu fiyat çok fazla değilmı?valla şaşirdım gerçi kalıte farkı olabılır kartlarda ben çift yuzlu aynı ebat a yakın 20 adetını 200 tl ye yaptırdım kalıte dersenız okadar kalıtelı değıl iş gorecek şekılde


 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…