GSM Modülü Yardım

"tekosis" arkadaş doğru söylüyorsun ama yalan dolan konuşan insanların verdiği bilgilere

nasıl güveneceğiz. Onun için bunların maskesini düşürmekte bir yerde bu formdaki arkadaş

lara katkı sağladığını düşünüyorum. Adam bir şey söylüyor yanına 5 tane uydurma

yapıyor. Şimdi bu adamın verdiği bilgilere nasıl güveneceğiz soruyorum?

arkadaşlar bu konu başlığı insanların beş yıl sonrasında dahi ihtiyaç duyacakları bilgileri içeriyor. lütfen bundan sonraki mesajlarda teknik konulara yer verelim. bu konudan ben ve benim gibi faydalanan bir sürü insan var. Sinerji lütfennn :)

Evek S.n. kardeşlerim bilgimizi çoğaltalım paylaşmaya devam. :)

"tekosis" arkadaş doğru söylüyorsun ama yalan dolan konuşan insanların verdiği bilgilere

nasıl güveneceğiz. Onun için bunların maskesini düşürmekte bir yerde bu formdaki arkadaş

lara katkı sağladığını düşünüyorum. Adam bir şey söylüyor yanına 5 tane uydurma

yapıyor. Şimdi bu adamın verdiği bilgilere nasıl güveneceğiz soruyorum?

teknik açıklama yaptım sana dayanağım orda. dahada inanmıyorsan ben sana bir modül göndereyim ikisinede aynı operatorun sim kartını tak ikisinede AT+CSQ=? komutunu yaz. gelen değerin fotosunu ekrana koy ozaman sende ispatlarsın bende. kendi ağzınla soylemişsin 0.7 amper akımı sms te çekiyorsun. ben ise o akımı sesli görüşmede bile çekmiyorum. demekki sen bir sesli arama yapsan ortada ne smps kalır nede modül. belliki modulun baza ulaşmak için can çekişiyor. AT+CSQ modulun rssi seviyesini verecek bakalım nekadar iyi çekiyormuş

Burda insanlara bilmişlik taslayarak iftiralarını örtbas edemezsin. Bu kaçıncı deyişim. Tekrar söylüyorum:

"BENİM CİHAZIM SMS İLE YADA ÇALDIRMA YOLUYLA CİHAZ KONTROL VE DE BİLGİ ALMA İŞLEMLERİNİZ

İÇİN TASARLANMIŞ BİR CİHAZDIR." Dolayısıyla senin beynin idrak edemiyor mu bunu. İlk yazdığım mesajı

oku ne yazıyor. Banane senin cihazından. İsterse bütün operatörlerin sinyallerini alsın. beni be ilgilendirir.

Benim cihazım beliritmiş olduğum işleri layıkıyla yapıyor. Ben sana tesdetmediğim bir şekilde al kullan deme

dimki. Sen önce şunları isbatla bakalım:

-150TL DEDİN. İSBATLA

-20 ADETLE SINIRLI DEDİN. İSBATLA

-BAŞINIZ AĞRIR DEDİN. İSBATLA

-YAZILIM OLMASI LAZIM DEDİN .İSBATLA

-BU HAZIR KİT DEDİN.İSBATLA

-ANTEN ÖYLE OLMAZ. BİRKERE ÇALIŞIR YANAR DEDİN. İSBATLA

BENİM CİHAZIMLA İLGİLİ BU İDDİALARINI İSBATLA.

DEĞERLİ KONUYA İLGİLİ FORM ARKADAŞLARIM. ÖZELLİKLE "muratmert4" ARKADAŞ.

BU ADAM BU SÖYLEDİKLERİNİ İSBATLAMADIĞI SÜRECE BU ADAMA NASIL GÜVENECEĞİZ.

BU SÖYLEDİKLERİ BU ADAMIN TAM BİR İFTİRACI OLDUĞUNU GÖSTERMEZ Mİ? YARIN SİZDE

BİRŞEY YAPARSINIZ SİZE GİTMİŞİN BUNU SATIL ALMIŞIN DER. ELİNDE KALMIŞ BURDA

YAYINLIYOSUN DER. TÜRLÜ TÜRLÜ İFTİRALAR EDER. O AÇIDAN KİMİN HANGİ NİYETLE

NE YAZDIĞINI LÜTFEN GÖRELİM ARTIK.
"muratmert4" ARKADAŞ BUNLARDA BİR YANLIŞ

ANLAŞILMA VAR MI SÖYLERMİSİN. YAZDIKLARI ORTADA.

Herkes hangi malın kaliteli veya kalitesiz olduğunu anlayacak kadar zekidir.Bu 28 sayfalık konuda yer alan bilgiler
  • Telit gl85 dual modulunun baglantısı
  • ses modul baglantısı
  • gsm modem ıcın gereklı besleme geriliminin elde edilmesi
  • işe yarar 8-10 AT komut seti
geriye kalanların tamamı ben dahil ürünü tanıtan satmaya çalışan insanların yazdığı mesajlar.Sen 150Tl satmışın diğeri başka fiyat ne fark eder.Ben Cihazı pano içerisine koyuyorum fazladan modüller ekliyorum ve 1400Tl den satıyorum.Cihaz pahalı gelebilir ama 45000Tl lik ürünlerin takibinde kullanılıyor.Bu yüzden cihazın hata yapma lüksü yok 3 ay evde denedim 3 aydırdır sahada yerine göre - derecelerde çalışıyor daha tık demedi.Ben telit modül kullanıyorum.Çünkü fiyat performans benim işime geliyor.Ürünü kolay elde ediyorum.Demek istediğim artık gereksiz tartışmalara gerek yok kim malını kaça satarsa satsın.Hangi cihaz insanların işini görüyorsa onun için en iyi cihaz odur.

Sen ucuza mal ettin kendine. Kaça vereceksin insanlara. Resmini falan bir koy

bir bakalım. Paramız bol değil. Sen daha uygun fiyata vereceksen bende bırakırım

bu işi senden alırım. Ben zaten bu işe telitin ürünlerinden fiyat olarak canım yandığı

için girdim.

bahsettiğiniz 150 tl olan ürün 20 adet ile sınırlı. muhtemelen mc gsm modul o arkadaşa bir yerden çok kelepir gelmiştir 20 adet. tolga arkadaşımızın yaptığı ürünü ben inceledim gayet başarılı ve devamı var. ayrıca gsm terminal kullanacaksanız telit kullanacaksınız yoksa başınız çok ağrır.

Dostum benim derdim başkasının malıyla uğraşmak değil. Kalitelidir, değildir, ucuzdur, pahalıdır

bu beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Mesele; ben burada yaptığım bir ürünle ilgili bir bilgilendirme

yaptım. Fakat bu "MAİN LOOP" efendi benim ürünümle ilgili bilmediği, anlamadığı ve de sormadığı halde

bir takım saptırmalarla iftiraya baş vurdu.

Sen dedinki ben ucuza mal ettim. Bende sana dedim ki daha ucuza mal ettiysen getir senden alalım

dedim. Ben başkasının ne yaptığıyla uğraşmıyorum. Ama ben senin ürününle ilgili bilmediğim halde

elinde kalmış, bietaneden başka yok, bikere çalışır bir daha çalışmaz, eksiği var çalışmaz ve de siz

bir fiyat söylediğiniz halde ben tuttar bu fiyatıda çarpıtırsam siz bana ne dersiniz.

Benim dediğim şey bu.

Ben bir mesajım hariç benim ürünüm şöyle iyi böyle iyi demedim.Bir msj dedim oda çok darda kaldığım için.

İstersen msj ları başından beri oku. Daha iyi anlarsın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sayın truvadc bence konuyu iftira atıyor felan diye abartmaya gerek yok.MAIN_LOOP ürününüz hakkında bir kaç birşey söylemiş bence teşekkür etmeniz lazım bunu kullanırsanız iyi olur felan demiş.Neden konuyu bu kadar iftira atıyorsunuz sen kimsinde ürünüme laf yapıyorsun gibi söylemlere getiriyorsun?Bence en başa dön ve tekrar oku beni anlarsın o zaman.

Merhaba arkadaşlar. Gsm den sms yoluyla cihazlarınızı çalıştırmak yada sms ile durum bilgisi

(sıcaklık, nem, sayıcı bilgisi, alarm) almak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linki inceleyebilirler.

GSM TERMİNAL DAHA UCUZU YOK
Linki inceledim, baskı devre kaliteli gibi, net yüksek çözünürlüklü bir fotosunu eklemeniz mümkün mü?

Sen ucuza mal ettin kendine. Kaça vereceksin insanlara. Resmini falan bir koy

bir bakalım. Paramız bol değil. Sen daha uygun fiyata vereceksen bende bırakırım

bu işi senden alırım. Ben zaten bu işe telitin ürünlerinden fiyat olarak canım yandığı

için girdim.

bahsettiğiniz 150 tl olan ürün 20 adet ile sınırlı. muhtemelen mc gsm modul o arkadaşa bir yerden çok kelepir gelmiştir 20 adet. tolga arkadaşımızın yaptığı ürünü ben inceledim gayet başarılı ve devamı var. ayrıca gsm terminal kullanacaksanız telit kullanacaksınız yoksa başınız çok ağrır.

"Aslan93" arkadaş ilk yazdığı msesaj bu. Olaylar bundan sonra gelişti. Bu mesajda malesef "şöyle yapsan iyi olur" gibi bir söylemden

ziyade yalan yanlış bilgiler içeriyor. Benim ürünüm iyidir ya da kötüdür. Delili olmadan bu şekilde konuşması benimde bir başkasınında

hakkı olmadığını düşünüyorum ve delilli eleştirilere açığım. Çünkü ben de bundan istifade edeceğim.

Eldeki makina ancak bu kadar çekiyor. Daha kaliteli bir resim ekleyemiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Delilli diyorsunuzda siz kendiniz delilli bir fotoğraf veya video koymamışsınız eleştiri yapanlar nasıl delilli eleştiri yapacak ve burası bir mahkeme felan mı delil diyorsunuz düşünceleri yazmak gayet doğaldır.Sizde buna normal olarak karşılık verebilirsiniz.Siz böyle diyorsunuz ama böyle değil,işte videosu bu böyle çalışıyor deseniz anlayacağım sizi.İftira atıyorsunuz felan diye tepki verilir mi?

Forum istatistikleri

Konular
129,836
Kullanıcılar
452,666
Son üye
balkır1111

Yeni konular

Geri